Vad är vissa typer av Bass Fishing lockar?

tanke på mångfalden av bytet arten går efter, bas fiske lockar är likaså varierade i sitt agerande, utseende, metoder och rutiner. Oavsett om det är hård eller mjuk, topwaters, tillfälligt lurar eller botten beten, drag Bass Fishing köra utspel av erbjudanden. Detta är inte bara ett bevis på fisk, men även de fiskare som går efter dem. Många har sina egna vanligaste metoderna och årstider, och bas fiske lockar återspegla den diversifierade synvinkel.

Många anser att det enklaste bas fiske lockar att vara plast maskar och andra mjuka lockmedel. Även turnering fiskare, när allt annat misslyckas, brukar gå tillbaka till denna traditionella locka typ. De är avsedda att fiskas långsamt, på eller i närheten av sjön eller flodens botten. De fungerar oftast bäst i sandiga områden i utkanten av vegetation. Dock bör man inte komma in på områden som är alltför weedy eller deras effektivitet skulle kunna minskas.

Nedhängd lockar för bas omfatta vev beten och spinner lockmedel. Dessa typer av beten Bass Fishing används ofta mitt på dagen, när basen reträtt till svalare vatten. Bass tenderar att ha mycket bestämda mönster för var de kommer att, beroende på vilken tid på dygnet. Därför bör de som är intresserade att välja rätt beten Bass Fishing ta del av dessa mycket förutsägbara mönster. Svävande beten är vanligtvis hämtas snabbare än andra typer av beten, men varje situation kan vara något annorlunda.

Upp vatten Bass Fishing beten är några av de mest spännande i medvetandet hos många fiskare. Med dessa lockar, är det faktiskt möjligt att inte bara känna strejken, men ser det också. Denna typ av förväntan och åtgärder leder vanligtvis till en hjärt-bultande erfarenhet som båda sidor, fiskaren och fisken, förbereder sig för att slåss med varandra. Topwater bass fiske lockar innehåller produkter för att se ut fisk och andra akvatiska livet flytta på eller nära ytan. Allmänhet, de är hårda beten.

Även om det har sagts att det enda som begränsar att effektivt lockar Bass Fishing är människans fantasi, det finns vissa som utför bättre än andra. Färger, djup och priser hämtning göra all skillnad. våren, nära eller under lekperioden, bas tenderar att mer aggressiv. Hösten, då kallare väder enheter, mönster fiske och val locka åter kan komma att behöva justeras. En del av tjusningen av Bass Fishing är att ingen dag är den andra lik. Medan fisken är förutsägbara, de kan också vara ganska petiga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.