Vad är olika typer av skateboards?

Professionell skateboardåkare vet att för optimal prestanda, bortsett från deras kompetensnivå, vilken typ av skateboard som de använder som gör hela skillnaden. För amatörer, kan alla skateboard verkar vara skapade jämlika, men det finns några olika skateboard att välja mellan. Dessa skateboard skiljer sig i grunden i olika längder och konkava djup. Det finns två huvudtyper av skateboard: långa och korta. De olika former av både långa och korta skateboard är mycket viktiga. För expert tricks måste skateboard vara konkava, som hänvisar till kurvan för styrelsen i förhållande till upp näsan och svans av skateboard. Konkav styrelse är särskilt viktigt för att utföra svåra trick, såsom en ollie . En ollie är ett hopp som börjar genom att peka på svansen av skateboard och skjuta foten på framsidan av styrelsen i luften.

Skateboards bestå av tre delar: däck , som är den del som man står på, och hjul och lastbil , som är belägen på undersidan av däcket. De två vanligaste skateboard, kallad traditionell skateboard och longboard, skiljer sig i längden på däcket. Traditionell skateboards, den vanligaste typen används för tricks, i allmänhet är kortare än 33 inches (84cm). Longboards är oftast över 35 inches (89cm) och används främst för kryssningar bara. Den konkavitet av olika skateboard sträcker sig från grunt till djupt. Vissa longboard skateboard som endast är utformade för kryssningar får inte ha någon betydande konkavitet. Djupet på kurvan är viktigt för att kunna bemästra trick och ramper, och en djupare kurva tillåter högre precision tricks. Nybörjare ska alltid börja med ytligare skateboard av säkerhetsskäl och lätt att lära. Djupt konkav skateboard tenderar att vara dyrare, svårare att behärska och lättare skadade.

En mindre viktig skillnad mellan skateboard är det material de är gjorda av. Trä är det vanligaste materialet, men också den mest lätt skadas. Mest erfarna åkare föredrar deras skateboards vara gjorda av trä på grund av den respons som den erbjuder. Billigare skateboard kan vara av plast, glasfiber eller aluminium.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.