Vad är några bra Scrabble Strategies?

Scrabble varumärket ordspel, vilket innebär att bygga ord på ett bräde från plattor som har olika punkt värden beroende på brevet, kan vara mycket roligt. Det kan också vara mycket konkurrenskraftig, med allvarliga Alfapet spelare poängsättning hundratals punkter i ett spel. Genom att lära sig några Scrabble strategier, spelare kan öka sin punkt genomsnitt och också gör spelet till en trevlig utmaning för alla spelare. Scrabble strategier kommer också att förbättra dina logiska kunskaper och ordförråd. En av de viktigaste Scrabble strategier är att titta noga på styrelsen och fundera på hur du kan använda det till din fördel. Förutom att försöka landa högt värde plattor såsom X, Q, J eller på en dubbel eller tredubbel ordet värdering, bör du också tänka på att få dessa plattor på dubbla eller tredubbla brev betyg, och sedan gå till ett ord bonus, till exempel. Det är också viktigt att tänka på hur din motståndare kommer att använda hela linjen, även om det kan verka hjärtlös, en av de mest grundläggande Scrabble strategier är att inrätta styrelsen så att det är svårt för din motståndare att placera ett ord. Genom att hålla ett öga på hur styrelsen utspelas, kommer du att kunna att kraftigt öka din poäng. När du tittar på styrelsen, hålla ett öga på krokar, ord som kan omvandlas till andra ord. Den vanligaste kroken är ett ord som kan ha olika prefix, såsom "EX-" eller "FN" ansluten till den, eller ett ord som kan ges ett nytt slut, till exempel "-ES", "-ED, "eller"-ING. "Du kanske också kunna göra ett sammansatt ord som" TÅNAGEL. "Använda prefix, suffix och föreningar verkligen är en av de viktigaste Scrabble strategier. En av de mer förbises Scrabble strategier går bokstaven brickorna runt i ditt rack. Ett virrvarr av bokstäver, t. ex. TELASRI kanske inte ser ut som mycket, tills man tittar på ändelser som "-IER," "-ERS," "-IST," och "-IES," eller prefixet "på nytt. " Då ord som saltare, handlare, realist, SLATIER och försäljning, och ANDREASKORS börjar dyka upp. Dessa ord bedöms alla bingo, eftersom de använder alla dina brickor och bära en stor punkt bonus tillsammans med så att du kan dra syv färska plattor.

Förbättra ditt ordförråd är också en stor Scrabble strategi. Börja med att lära sig två och tre brev ord, som kan användas till din fördel i varje Scrabble spel. Du kan också vara bra att lära Q utan U ord, eftersom Q kan vara en av de svåraste bokstäverna i Scrabble. Q utan U ord: QAT, Qoph, Faqir, shekel, sheqelim, Tranq, qanat, qindar, qintar, qwert och qindarka. Många av dessa ord kan också vändas till pluralformer. Lär ålderdomliga, men Scrabble laglig, lägg till ord, och överväga att göra ordförråd flash-kort till nötkött upp din ordkunskap. En av Scrabble strategier som används mycket av professionella Alfapet spelare är kakel spårning. Genom att vara medveten om hur många plattor finns i spel och hur många finns kvar, kan du få en bättre uppfattning om hur styrelsen ska formen upp och du kan förutsäga vilka bokstäver du kan dra. Kakel tracking ger dig en fördel, speciellt mot en spelare som inte använder den. Det är också viktigt att använda dina brickor klokt. "S" och de tomma är två av de mest värdefulla brickor i spelet, även om deras nominella värde är en punkt och noll, respectively. Varje kan användas, dock att göra en bingo eller krok till ett annat ord. Försök att inte använda något av dessa brickor i ett spel som kommer göra minst 15 poäng om du inte absolut måste.

Till sist, när du spårar kakel och flyttar kakel runt i ditt rack, prova att cykla ut högt värde bokstäver som inte kan användas effektivt i bingo, i likhet med J. De flesta bingo är gjorda av brev med låga valörer, men du kan värdering en rejäl mängd poäng genom att göra en bingo med "ex-" prefix, eller med hjälp av en "Q" kreativt. Försök att hålla en balans användbara brickor i ditt rack, och ständigt söka efter nya anslutningar och ord, aldrig nöja din magkänsla när du gör ett steg i Scrabble, som nästa ord du tänker på kan ha ett högre poängvärde. Anställa alla dessa Scrabble strategier för ett snabbt tempo, höga scoring spel och lycklig Scrabbling!

9191818479.pdf 9191819274.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.