Vad är några Klassiska brädspel?

brädspel är ett bra sätt att fördriva tiden och tillbringa en kul kväll. De är bra för barn, men underbart för nätter vuxna spelet också. Trots att hundratals brädspel har gjorts under åren, några framstår som tydliga exempel på bra underhållning som kan avnjutas av alla. Dessa klassiska brädspel, men vissa var ursprungligen avsedd för barn, är väl värt återbesök som vuxna och kan föra en överraskande mängd gammaldags kul att en ledig dag. för spel som förlitar sig på tur snarare än skicklighet, kan få klassiska brädspel jämföra med Candyland ®, den lata upptåg genom ett landskap så gott du kommer att frestas att slicka i styrelsen. Denna enkla racingspel beror på kort ritning att avancera spelbrickor, och färdas genom en magisk värld fylld med läckra sötsaker. Candyland ® släpptes ursprungligen 1949 och har varit populär sedan dess. Även om karaktärerna och ombord har ändrats flera gånger under årens lopp, flottar dragningen av tågade genom Geléhallon bergen eller förbi land glass är oemotståndlig för både barn och vuxna.

Några klassiska brädspel kan vara ett prov på ditt ord färdigheter. Scrabble ®, ordet-byggnaden spel, spelas både på skoj och på hög konkurrens nivåer. Spelet finns i mer än 20 språk och säljs i 121 länder runt om i världen. Testa stavning och ordförråd kanske låter ungefär lika kul som att ta en examen, men Scrabble ® fans vet att spelet kan vara konkurrenskraftiga, spännande, och ibland, hilarious. Om du har ett sinne mer benägna att allmän kunskap än att ordförråd, kommer Trivial Pursuit ® utan tvekan att fånga din fantasi. Sedan 1982 har versioner av spelet har smädar spelare med härlig frågor och orsakade omfattande, men oftast godmodig, argument över trivia. Trivial Pursuit ® är ett fantastiskt spel för en fest, och bör spelas med så många människor som möjligt för maximal njutning. Olika versioner finns tillgängliga, inklusive flera avsett för yngre spelare.

För att ramavtal strateger, kan inget annat klassiska brädspel i jämförelse med den gamla och brutala parti schack. Utvecklad i Indien för tusentals år sedan, är schack på många sätt förälder till alla brädspel. Lära barn schack är ett utmärkt sätt att utveckla sitt strategiska sinnen och lära dem om etikett och goda seder spel. Den urgamla traditionen i spelet gör en otrolig studie, och den lugna slagen i schackbrädet fortsätta att gå till historien som stormästare-rankade spelare slåss deras krig på liv och död.

Klassiska brädspel kan vara roligt, underhållande och lärorik. De kan ge familjer tillsammans eller liva upp en fest. Verkligt stora spel brukar upplösas i hjälplöst skratt eller extremt vild slåss om huruvida en hastig teckning ser ut som en kanin eller en mås. De flesta brädspel är prissatta mellan $ 10-$ 30 US dollar (USD) och kan hittas på Leksaksbutiker, online eller i vissa allmänna butiker. De är ofta väl värt priset av underhållning, och kan vända en bra kväll till en härlig händelse.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.