Vad är en bärighet Compression Device?

Chansen är stor att du har stött på en enhet bärighet kompression någon gång i ditt liv, vare sig under eller rekreation medan under fullfölja din karriär. Här är några grundläggande fakta om vad en flytförmåga kompression enhet, liksom några exempel på enheterna.

Huvudsak är en bärighet kompression anordning i en apparat som hjälper till att reglera stark karaktär av ett objekt, ofta med hjälp av någon form av en blåsa struktur som kan fyllas med luft eller luft för att bibehålla en viss flytkraft. I andra fall kan bärighet kompression enheten eller BCD, bestå av material som har naturlig flytande egenskaper och kan därför tillåta personer eller föremål som flyter i vatten eller andra vätskor. Ett utmärkt exempel på en flytkraft kompression enhet skulle bärighet reglerventilen på en dykardräkt. Dräkterna är utrustade med en liten tank som innehåller gaser som används under ett dyk. Genom att kontrollera införandet av gaser i vattentäta dykare kostym, kan dykaren skapa den rätta flytkraft för att möjliggöra utforskning av livet och objekt långt under vattenytan, genom att upprätthålla en väl trycket i dräkten. När dykaren är redo att komma fram, är det bara att minska mängden gas i dräkten för att möjliggöra ett säkert återvända till ytan. Bärighet kompression enhet kan också hittas i en rad andra produkter som är relaterade till vattenaktiviteter. Till exempel kan någon typ av flytredskap, såsom vatten vingar, flytvästar, eller ens deras gummibåt beskrivas som en flytförmåga kompression enhet. När det gäller program som inte är förknippade med prospektering under vatten eller vatten rekreation, bygg-och oljebranschen kommer att tänka på. I båda branscher, variationer på de grundläggande två-blåsa sammansättningen av en flytkraft kompression enhet möjliggör placering av stål och strukturer sten under vattnet som underbyggnad för byggnader och arbetsplatser. Byggapplikationer också kan ses som en kombination av byggnad och undervattensforskning, som dykare används ofta för att kontrollera för en korrekt placering av vattnet pelare och stiftelser.

 

Oavsett om den används för nöje eller för mer konkreta bekymmer, begreppet bärighet komprimering enheten är en som har varit med mänskligheten i många år, och kommer inte att tvivel se ett antal nya ansökningar som tiden går. Under tiden, kom ihåg att om du har kört över en bro eller haft en dokumentär om sjunkna skepp, en bärighet kompression enhet har rört ditt liv.

 

10201819287.pdf 10201819288.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.