Vad är en Golf Course Superintendent?

En golfbana superintendenten är en person som ansvarar för övervakningen av arbetstagarna på golfbanor. Detta omfattar arbetstagare på själva golfbanan, inte de som kan arbeta i ett klubbhus, restaurang eller någon annan funktion i verksamheten. Vanligtvis är det golfbanan föreståndaren huvudsakliga området ansvarsfullt är de skäl och landskapsplanering.

Skötsel av en golfbana, i synnerhet en tungt trafikerade och världsklass kurs, tar ett betydande arbete. Tiotusentals rundor golf kan spelas årligen på en kurs, vilket gör det mycket svårt på grund. Dessutom är golfbanor letar alltid efter sätt att lägga till nya funktioner för att hålla golfare intresserad av att komma tillbaka. Det tar tiotals anställda, i många fall gör det.

Alla dessa anställda är ansvariga för att en golfbana föreståndaren, som förmodligen var också ansvarig för att anställa dem. Överintendenten uppgift är att se till att alla anställda är schemalagda som behövs. Mesta av arbetet sker i de tidiga morgontimmarna, innan golfare anländer för dagen. Golfbanan överintendent tilldelar också jobb för dagen. Vissa kan vara ansvarig för gräsklippning fairways och roughs. Andra kan vara ansvarig för gräsklippning greener. Andra kan behöva gödsla, vattna, eller arbeta på andra aspekter av skälen. I vissa fall kan en golfbana superintendent ansvara för mer än en kurs. Detta händer ofta när det finns charter featuring flera kurser mycket nära varandra. I dessa fall är golfbanan föreståndaren kan ha en biträdande föreståndaren, kanske en för varje kurs. Även om enstaka kurser, kan en assistent vara närvarande.

Golfbanan överintendent uppgift är att se till att alla delar av kursen hålls enligt standard. Dessa normer är oftast som inrättats av ledning eller ägare av golfbanan. För att uppfylla dessa normer, arbetstagare ofta måste ha en hel del träning. Även om det finns college kurser tillgängliga för golfbana underhåll, de flesta arbetarna lära sig på jobbet och därför måste få instruktioner och mentor ordentligt. Detta är också en del av jobbet för golfbanan Superintendent.

Utsikterna för superintendenten golfbana jobb är relativt goda, enligt US Federal Bureau of Labor Statistics. De vill bli en superintendent kommer sannolikt behöva åtminstone några college och kanske behöva börja som biträdande överintendent. Men när en person har arbetat som biträdande föreståndaren, bör arbetstillfällen uppstår i andra kurser. I många fall förblir en golfbana superintendent med en enda kurs under en lång tid, vilket gör framsteg mycket hårt. Assistent superintendenter vill flytta upp kommer sannolikt måste söka andra kurser med öppningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.