Vad är det bästa sättet att göra push ups?

Det bästa sättet att göra push-ups, enligt de flesta utöva experter och läkare, är att göra dem på ett sätt som hjälper dig att bygga axlar och triceps muskler, men det kommer inte att skada din kropp. Det finns flera sätt att göra rätt push ups baserat på konditionen. Om du inte kan göra ett enda golv push up, du kanske inte ens vill börja med att ligga på golvet, utan istället kan försöka knä, vertikala eller lutning push ups istället för att bygga styrka.

Standarden grunden driva upp görs på följande sätt:

  1. Ligg på golvet på en träningsmatta eller handduk.
  2. Böj fötterna så att tårna är på golvet, riktad mot överkroppen.
  3. Placera händerna, handflatorna nedåt, med palmer i bröst nivå, och fingertopparna i axelhöjd.
  4. Håll händerna nära i kroppen, du kan sprida ut delar ut ytterligare senare att arbeta olika muskler eller placera dem på bröstet senare, men börja med det grundläggande att driva upp.
  5. Har huvudet i upprätt läge så att du ser framåt, inte ner i golvet.
  6. Tryck sakta upp med styrkan i armar, hålla kroppen rak.
  7. Håll upprätt läge under några sekunder.
  8. Sakta sänka dig till marken.

 

En viktig sak att notera är den raka läge kroppen som ni push ups. Kommer inte fram bak först. I yoga denna position kan kallas planka, och om du håller kroppen rak du förstår varför. Hålla bidrar direkt till minimerad risk för skador på rygg och håller utöva fokuserat på arbetsmiljön axeln och triceps muskler.

 

Gör inte push ups som kraschar tillbaka ner till marken. Jobba dig sakta tillbaka ner till marken ökar träning för musklerna. Om du bara släppa från uppfällt läge till ner, du riskerar några blåmärken och kan sägas bara ha gjort en halv driva upp. När du märker att du inte göra en enda push up kan du prova två alternativ. Den första av dessa är böjt knä push ups. Istället för att ligga platt på golvet, ta på händer och knän position, med händerna placerade enligt ovan. Din första åtgärd är att sänka ner dig själv istället långsamt-det är okej om tårna och kalvar upp med den här fronten sänkning, och sedan driva upp. Återigen, håll skjuta upp position i sänkte och höjde staten under några sekunder. Böjde knä push ups kan vara svårt på knäna, och standard push ups kan vara svårt på nedre delen av ryggen. Om du har ryggen eller problem knä, prova den vertikala eller lutning driva upp.

I stället för liggande eller knästående du kommer att stå där med händerna på en vägg . Fötterna ska vara ungefär en fot (30,48 cm) eller mer från väggen, så att du är framåtlutad på väggen. Använd händerna för att driva kroppen bort från väggen, håll den positionen, och sakta sänka dig ryggen mot väggen. Gör krasch inte huvudet i väggen, men hålla kroppen helt från väggen som du doppar framåt. Håll positionen och sedan fortsätta med nästa skjuta undan rörelse. Prova 10 repetitioner, ta en paus och göra 10 mer. Detta är ett utmärkt sätt att gradvis bygga styrka för UPS golv skjuta, eller kanske är den enda typ av push-up du kan göra om du har lägre ryggproblem.

11211820057.pdf 11211820130.pdf


Kommentarer

 • Om oss
 • Reklam
 • Kontakta redaktören
 • Få nyhetsbrev
 • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.