Vad är Monday Morning Quarterbacking?

måndagsmorgonen quarterbacking hänvisar till processen att döma när man har facit i hand. På sätt och vis frasen morgonen quarterbacking är unikt ansluten till idrottsintresserade. Det är förvisso vanligt watercooler tala för att diskutera hur ett fotbollslag kan ha förbättrats under deras senaste spel, hur quarterback borde ha kastat mer, eller försvaret borde ha varit bättre på avlyssning passerar. Vanligtvis måndag morgon quarterbacking innehåller en något kritisk, negativ aspekt, och är oftast tillämpas på grupper som uppvisade dåliga resultat.

Naturligtvis tar måndag morgon quarterbacking i egentlig mening rum på måndag efter söndag spel som spelas av professionella fotbollslag. Kritik efter måndag eller nu torsdag natt fotboll är fortfarande kallas måndagsmorgonen quarterbacking. Vidare grupper använder översyn av sina spel för att förbättra framtida prestationer, så att praxis är gemensam för både yrkesverksamma och idrottsmän fåtölj likadana. får dock lag anklagar fåtölj idrottsman är lite alltför kritisk i sina Måndag morgon quarterbacking. Backspegeln är en stor gåva för att förbättra prestanda, men det spelar mindre roll vad "woulda, Shoulda, coulda" hända efter ett spel är över. Måndag morgon quarterbacking kan vara ganska bitter bland besvikna fans, och kritik som inte är riktigt välförtjänt kan svalla.

 

Rent allmänt språkbruk, gäller måndag morgon quarterbacking för alla som använder efterhand att bedöma en persons agerande. Naturligtvis från en borttagen position, är det ofta lättare att se vad någon "borde" ha gjort eller sagt. Det är också relativt negativ, och ofta hjälper föga att berätta hur han eller hon gjorde fel eller vad som borde ha gjorts.

Men ibland är måndag morgon quarterbacking ett sätt att förbättra det sätt på vilket man bor. Till exempel kan titta på tidigare misstag hjälpa en att undvika uppträder på ett sätt som skulle orsaka liknande misstag i framtiden. Det är bara inte så trevligt när någon annan gör denna analys utan en begäran om personens råd eller åsikt.

10201819522.pdf 10201819523.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.