I Baseball, vad är en Batting genomsnitt?

En baseball MELLANFODER genomsnitt är förhållandet träffar på tider på bat. Exempelvis kan en spelare vid sitt första spel har tre chanser på bat, och en träff som följd. Resultatet skulle bli 1:3 eller delas, skulle innebära, ,330. Sådan genomsnitt är faktiskt ganska hög. Ett spel inte skulle ge en lyckad utvärdering av en spelares förmågor. är Träffar inte räknas även om krukan går spelaren genom att kasta ut fyra bollar, eller slå i smeten med en boll. Tiden vadd genomsnitt lägger sig. De flesta professionella spelare har en vadd genomsnitt över en. 300. Detta innebär i genomsnitt spelet, kommer de troligen att få en träff. En ,250 genomsnitt är inte acceptabelt för spelare som inte krukorna. Bra krukorna få lite utrymme i MELLANFODER genomsnitt som inte lämnas till andra professionella spelare.

Generellt sett är MELLANFODER genomsnittet av de två amerikanska ligorna om ,275. Dock goda hamrar kommer bat högt över. I slutet av varje år kan spelare i Major League omfattas av högsta MELLANFODER genomsnitt titel genom att ha gjort minst 3. 1 framträdanden på bat per spel. Spelaren med den högsta MELLANFODER genomsnittliga vinner titeln för året.

Några av de mest välkända spelarna lång föregick de större aktörerna League Baseball hade mycket högre MELLANFODER genomsnitt än de nuvarande. Ty Cobb innehar all-rekordtid karriär med vadd genomsnitt ,367 över 23 år spelar. Det finns inga moderna spelare bland de tio bästa.

Många tror att detta beror på att spelarna nu ofta hit med stor kraft för att poäng hemma går. Detta innebär att det blir mer strikeouts och därmed MELLANFODER genomsnitt kommer att vara lägre. Också krukorna tenderar att antingen slå ut eller gå den starkare hamrar att undvika scoring spelar. Det är ovanligt för någon att upprätthålla en MELLANFODER genomsnitt över ,400 för mer än ett par spel. Ted Williams var den sista Major League spelare ska ha en vadd genomsnitt högre än ,400, under 1941 års säsong.

När barnen börja delta i Little League, vadd genomsnitt under de första åren är sällan viktigt. Barn med avancerad färdighet kan spela på mer avancerade grupper, alltså MELLANFODER genomsnitt från föregående säsong blir ännu viktigare. I konkurrensutsatta baseball lag för gymnasieskolor, förra säsongens MELLANFODER genomsnitt kan avgöra en förmåga att spela på Varsity nivåer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.