Hur väljer jag det bästa Broomball skor?

Broomball är aa spel som liknar ishockey, men det spelas med en boll istället för puck och en kvast som har doppats i gummi i halmen slut snarare än en pinne. Det är ganska populär i Kanada, och spelas inomhus och utomhus på en rink. Särskilda broomball skor bärs av spelare och du måste välja dessa noggrant för att få de flesta av dem.

Broomball skor liknar vanliga löparskor, förutom att de har en extra tjock gummisula på dem. Under spelet, spelarna springa över isen efter bollen. Du kommer att vilja se till att du undersöker de trampar på broomball skorna du funderar på att se till att du kommer att kunna över isen ytan utan glider. är några broomball skor speciellt framtagen för inomhusbruk, medan andra kan bäras på inomhus eller utomhus ytor. Skillnaden att spela ytor är att om du deltar i utomhusspel, kan du behöva ta itu med snö på isen yta. Indoor arenas har is kuddar som rengörs regelbundet och översvämmade att skapa en jämnare spelyta. Du kanske måste prova flera olika stilar innan du hittar rätt par åt dig. Broomball skor ska passa fötterna bekvämt utan att vara alltför snäv. Var noga med att prova dem båda, eftersom en fot kan vara något större än den andra. Du ska kunna röra tårna lätt i skorna när du använder dem med, så leta efter en stil som inte är alltför hårt vid fronten. Du kanske vill bära mer än ett par strumpor om du spelar utanför och det kan vara en god idé att titta på broomball skor som är lite större än vad du normalt slitage.

Om du kommer att spela utanför ofta, kanske du vill hitta ett par som har vattentätt överdelar att hålla dina fötter varma och torra. Du kommer också att vilja hitta ett par skor broomball att ge dig bra ankel stöd. Handla för dem på samma sätt som du skulle köpa skridskor. Det är viktigt att de känner sig fast utan att klämma någonstans. Om något gör ont när du försöker skor för första gången, är det osannolikt att de kommer att känna sig säkrare när du börjar spela, medan de bär dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.