Hur många sätt kan smet få på Base?

Det finns sju vägar till en smet att nå bas säkert i baseball:

1. Hit- En träff är det vanligaste sättet att få på basen. Smeten träffar bollen och gör det till första basen utan att bli utkastad. En träff kan vara allt från en bunt enda, till en UPPODLAD enda, till en enda, dubbel, trippel eller home run.

2. Bas på bollar- pitcher kastar fyra bollar innan den kastas tredjedel strejk och innan bollen sätts i spel i verkligt territorium. Smeten är ut första bas.

3. Drabbats av Pitch- smeten blir påkörd av en pitched boll och delas ut första bas.

4. Fel- smeten träffar en boll som bör ställt upp omsorgsfullt för ett ut, men en defensiv miscue tillåter honom att nå första bas säkert. Ett fel kan göras av den person Fielding bollen-antingen i handling av Fielding eller handlingen att kasta på första bas-eller som första Baseman, om han släpper en catchable kast.

5. Fielder's choice- En Fielder val inträffar när smet når första basen bara för att Fielder försökt att få en annan baserunner ut. Detta är vanligast när en grund bollen hit med en löpare på första bas. Försvaret kastar till andra basen för kraft ute på plats från början, men smeten gör det att man först innan den dubbla spela kan slutföras. Detta räknas inte som en hit för smeten, även om cyklisten går till andra basen gör det säkert.

 

6. Dropped tredje strejk- Om det, för första bas öppen eller med två outs, det svänger smeten i strejk tre men catcher inte fånga bollen rent, kan smeten försöker köra till första basen. The Catcher måste plocka upp eller hämta bollen och taggen smeten eller kasta ut honom på första bas för att slutföra överstrykningar. Detta räknas som en out för smet och överstrykningar, och en vild beck eller passerat boll för krukan och försvar.

 

7. Catcher inblandning- Om catcher tar kontakt på något sätt med smeten eller hans fladdermus under gungan, catcher inblandning kallas och smeten är ut första bas, medan den catcher krediteras med ett fel. Den vanligaste typen av fångar inblandning uppstår när uppsamlaren sitter för nära hem plåt och smeten träffar handsken när det svänger på fotbollsplanen.

9191818462.pdf 9191818464.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.