Hur kan jag lära dig att reparera en cykel?

Om du vill lära dig att reparera en cykel, antingen för underhåll av din egen cykel eller att hjälpa till vänner, finns det flera sätt att tillägna sig nödvändiga kunskaper och färdigheter. Här är några förslag som hjälper dig att lära dig att reparera en cykel.

Kanske är det snabbaste sättet att få hänga reparation av cyklar är att bege dig till ett bibliotek eller bokhandel och plocka upp en bok om hur man reparera en cykel. De flesta av dessa typer av instruktions böcker kommit med stegvisa processer som åtföljs av illustrationer. Du kommer också att lära sig tidigt på vilken typ av verktyg som behövs för att underhålla och reparera en cykel. Fördelen är att du kan lära dig att reparera en cykel på din egen tidtabell, ägnat så mycket eller så lite tid till den strävan som du kan. Plocka upp en begagnad cykel att träna på när man går genom olika projekt som beskrivs i sulkyn reparationsmaterial. Denna typ av lära genom att göra verksamheten fungerar bra för människor som tenderar att få information genom att gå igenom stegen personligen, snarare än att memorera steg.

Ett annat alternativ är att titta i klasser på lokal praktik eller yrkesskola. Som cykling har blivit mer populärt de senaste åren, kurser i hur man kan reparera en cykel har blivit vanligare. Generellt dessa klasser kortsiktiga affärer, med sex till åtta sessioner att närvara. Detta är ett perfekt alternativ för den som vill lära sig cykla reparera, men skulle känna sig mer bekväm att göra det i grupper. Ett tredje alternativ är att lära sig att reparera cyklar genom att få ett jobb deltid på en cykelaffär. Här kan du lära dig allt om att göra de vanliga justeringar, utför cykel underhåll, byte ut däck och slangar, justera eller byta bromsbelägg, och alla de andra små detaljer som ingår i att lära sig att reparera en cykel. Bonusen till denna typ av lärande situation är att erfarna medarbetare kan interagera med dig på en en-one-lika basis, ungefär som ett mentorskap situation. Denna avslappnade inställning kommer lära dig mycket om hur man kan reparera en cykel, och även möjliggöra tjäna några extra dollar vid samma tidpunkt.

Om motivationen är att lära dig att reparera din egen cykel, eller kunna reparera cyklar för familjemedlemmar eller vänner, det finns flera sätt att förverkliga dina mål . Antingen genom privata studier, med en rådgivare, eller i grupper, kan du behärskar grunderna i hur man kan reparera en cykel på mycket kort tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.