Hur kan jag Inför resan Mountainbike?

När du förbereder att åka mountainbike, finns det några saker att tänka på. Det första steget för att förbereda sig för att åka mountainbike är att bestämma vilken typ av ridning du planerar att göra-om du planerar att ta extrema resor långt utanför stigen eller rida på mer standard stigar, och om du vill slutföra långväga berg vandringar eller kortare spurter. I nästa steg att förbereda sig för att åka mountainbike är att se till att du har en god förståelse för International Mountain Bicycling Association's Rules of the Trail , för att göra Se till att du umgås med andra mountainbikecyklister du kan möta på vägen, och för att vårda din miljö. Se först till att bara rida på öppet spår-detta innebär borta från privat egendom, stängda vägar, och särskilt ödemarksområden. Researching din rutt i förväg är ett bra sätt att förbereda sig för att åka mountainbike, och om önskad rutt korsar privata områden, ring i förväg för att få tillstånd till användning av marken. Var hänsynsfull andra som använder samma banor som du, vare sig de karl mountainbikers, häst ryttare, eller vandrare. Om vägen är smal, långsam cykeln eller går det att ge dina medresenärer rum.

Var medveten om djur på vägen, och se till att inte skrämma dem-om du passerar betande kor och hästar, sakta ner och följ anvisningarna för sina ägare. Kanske viktigast, minska din påverkan på spåret. Detta innebär inte skärande nya spår, hålla fast vid etablerad spår är medveten om markförhållandena och om ni kommer riva upp stigen genom att rida på den, och naturligtvis, lämnar inget skräp kvar. I nästa steg att Inför resan mountainbike är att se till att du har en cykel som är lämplig för den typ av ridning du planerar att göra. Provtur ett antal cyklar för att hitta den som passar dig, och var inte rädd för att leta ganska lite-trots allt, är detta något du kommer att tillbringa längre tid på, och en dålig passform kan göra för mycket lidande ner leden. Full suspension bikes tenderar att vara mer bekväma och ge ett större mått av kontroll än hardtail mountain bikes, som är lättare och du hinner med mer kraft ur din sysslat med. Vissa cyklar är optimerade för nivå mountainbike, andra för racing, och andra för att riva grov spår och fånga enorma luft. Den typ av cykel du väljer är helt beroende på vilken stil på mountainbike du vill göra, så tänk igenom det noga, och kanske börja med att hyra ett par stilar av cyklar och testa olika typer av cykling.

Slutligen förbereder sig för att åka mountainbike genom att få redskap tillsammans för din resa och välja några spår. Se alltid till att du är helt självförsörjande på spåret, så att du inte får dig i trubbel och börda andra människor. Se till att bära så mycket vatten, någon mat du kan behöva, en kraftig hjälm, och inte verktyg eller varor du behöver för att göra snabba reparationer eller ändringar om vädret vänder.

När du förbereder att åka mountainbike för första gången, kommer du antagligen att hålla sig till enklare spår, välja korta serier som kan hjälpa dig att vänja sig sporten utan alltför ansträngande själv eller utsätta dig för fara. Som ni får bättre självförtroende och lär dig vad du vill, kan du förbereda dig för att åka mountainbike på en mer avancerad nivå, och att prova nya spår och svårare terräng. Kom bara ihåg, detta är inte en konkurrens-utom naturligtvis you're racing! - Så bara hålla fast vid vad du hittar roliga, och ta allt i din egen takt. Happy trails!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.