Hur hittar jag rätt storlek Unicycle?

Riding en enhjuling kan vara väldigt roligt, och lära sig att göra konster är relativt lätt. Däremot kan rida en enhjuling i fel storlek vara obekvämt, och kommer också att göra enhjuling svår att hantera. Det finns några riktlinjer för att finna en enhjuling i rätt storlek, beroende på storleken på den person som använder den och den avsedda användningen av enhjuling. Flesta enhjuling leverantörer har ett brett sortiment av enhjuling storlekar och kan beställa ovanliga storlekar på begäran.

Unicycle storlek bestäms av två saker: hjul storlek, och efter längd. Hjulet storlek hänvisar till diametern på hjulet, som kan variera från 12 inches (30 cm) till 26 inches (66 cm) i storlek. Efter längd hänvisar till den tjänst som enhjuling sätet är monterad. Tjänsten längd finns i tre varianter: standard förkortas och förlängas. Dessa två faktorer kan justeras för att skapa en enhjuling i bekväm storlek för ryttaren. När man mäter på en enhjuling storlek bör ryttaren åtgärd hans eller hennes INSEAM. Den INSEAM är insidan längden på benet, mätt från grenen till golvet med skor på. Individer som bär lös byxor kanske vill mäta inseams i underkläder eller shorts för att få en exakt längdmätning. Dessutom bör cykling skor bäras så att INSEAM längd speglar rätt skor. När INSEAM längd har bestämts, en enhjuling kan väljas. Den 20 tum (50 centimeter) enhjuling är den mest populära bland cirkusartister och andra. Denna storlek är robust, lätt att manipulera, och kan göra tricks. De kan användas både inomhus och utomhus, och är lämpliga för personer med inseams mellan 24 inches (61 cm) och 33 inches (84 centimeter). Individer på den korta änden av detta spektrum måste förkorta post, medan längre ben cyclers kommer behovet av att förlänga det.

12 tum (30 centimeter) och 16 tum (40 centimeter) är bra enhjuling storlekar för barn som bara lära sig att enhjuling eller personer med mycket korta ben. För de flesta vuxna kommer dessa enhjulingar känna sig obekväm och obalanserad. Större storlekar enhjuling finns längre ben cyklister. Generellt gäller att ju större storlekar gör det möjligt unicyclers att röra sig snabbare, och är också redo för ytterligare Unicycling tricks. Tjänsten längder kan kortas ner till en viss grad, så måttligt korta ben ryttare att använda dem.

Mest enhjuling leverantörer tillhandahåller storlek diagram och hjälper gärna till cyklister att välja rätt enhjuling. För hastighet och knepiga flyttar, större storlekar är bättre. För mångsidighet, är 20 tum (50 centimeter) det bästa valet, medan barn bör få mindre enhjulingar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.