Hur de avgör Kampsport Odds?

Horse Racing är en populär sport i hela världen. Sporten består av ett antal hästar, vanligen fullblodshästar, riden av jockeyer racing runt en bana. Betting består vanligen att satsa pengar på vilken häst som kommer att slutföras först, eller i första eller andra plats, eller i första, andra eller tredje plats, känd respektive som satsar för att vinna, vadhållning på plats, och betting visa.

hästsport odds på en låt brukar visas på en stor styrelse, kallad Tote styrelsen. Denna styrelse presenteras hästkapplöpning oddsen i termer av hur mycket pengar du kommer att samla i förhållande till hur mycket du satsar. Till exempel, om hästkapplöpning oddsen anges som 3:1 på en viss häst, betyder det att om du satsar $ 1 för hästen att vinna, och det kommer på första plats, får du $ 3. Många spår har en minsta insats på $ 2 så Tote styrelsen också ofta innehåller ett nummer som visar hur mycket pengar du skulle få på en $ 2-satsning.

hästsport odds som visas på Tote bestäms genom att det belopp pengar som har satsats på en viss häst och räkna ut hur stor andel det är av totala summor satsa på alla hästar-minus en del för spårets tar vanligtvis mellan 10% och 20% av det totala antalet. Till exempel har om $ 1. 100 lagts på att alla hästar, och $ 375 har lagts ut på vår häst att vinna, och spårets procentsatsen är 15%, då vi skulle använda följande procedur för att beräkna odds hästkapplöpning på vår hingst: För det första vi skulle ta ut spårets procentuella genom att multiplicera $ 1,100 med 0,85, likvidation med $ 935. Vi tar då vår häst spel ur den totalt genom att subtrahera $ 375 from $ 935, slutar upp med $ 560. Sedan delar vi in den totala återstående insatsen pool med det belopp som placeras på vår häst, så dela $ 560 med $ 375, likvidation med $ 1. 49. Som får avrundas uppåt till 1,50 $, och vår slutliga hästkapplöpningar oddsen är 1,5:1, eller 3:2.

I början av dagen, naturligtvis, Inga spel har ännu lagts, och så Tote har inga uppgifter att arbeta från i sin beräkning odds hästkapplöpning. Det här problemet kan lösas genom att använda vad som kallas morgonen linje, som beräknar hästkapplöpningar oddsen för varje aktör bygger på kvalificerade gissningar om hur spelarna kommer att placera sina insatser under hela dagen. Tote är då uppdateras var 30 sekund under hela dagen, tills spel stänga innan loppet. Det är viktigt att veta att utbetalningar bygger inte på oddset hästkapplöpning visas när du placerar din insats, men på Tote som läser på stängning av vadslagning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.