Vilka är de olika typerna av Tävlingshäst ägande?

idé att köpa en tävlingshäst är entusiasmerande, men kan ofta kännas som en ganska knepig utsikter. Det finns många faktorer som ska beaktas, till exempel vad hästen skall köpa, hur mycket du vill betala för det, som att träna det, och viktigast av allt, vilken typ av ägande tar. En tilltänkt köpare bör ta sig tid att överväga sina alternativ och välja den typ som är rätt för dem. Den första typen av ägande att överväga är ensam ägare . Denna typ av ägande innebär att du ensam äger hästen, eventuell vinst är din att behålla, och alla kostnader är din att täcka. Alla beslut om hästen kommer att bli din att göra, inklusive namnet. Denna typ av ägande är bäst för personer som vill behålla kontrollen över sina investeringar och är beredda att lägga mycket tid och energi på att hantera information om tävlingshäst ägande. Den andra typen av tävlingshäst ägande är Co-Ownership , som i huvudsak alla typer av kapplöpnings ägande andra än ensam ägare. Det finns 4 grundläggande typer av samägandet:

Company Äganderätt -ett bolag äger en eller flera hästar och utser ett registrerat ombud för att hantera dem. Bolagen aktieägarna är delägare i hästen.

Leasing -Det här är ett ganska flexibelt alternativ och perfekt för investerare som är tveksamma om att äga en tävlingshäst. Ett leasingavtal kan göras för en bestämd tid-så lite som en enda ras, eller för hela karriär för hästen.

samägande -kan bestå av upp till 12 personer. Var och en av ägarna har inflytande över förvaltningen av hästen och alla utgifter och vinster delas vanligtvis jämnt.

Racing Partnerskap -kan bestå av upp till 20 personer, men minst två parter måste vara registrerad ägare. Det finns 3 typer av partnerskap att tänka på:

  • Trainer Administreras-I denna typ av ägande är en tränare som ansvarar för förvaltningen av detaljer partnerskapet gör alla beslut, och oftast är en delägare. Denna typ av ägande är bäst för dem som inte vet mycket om hästar och hästsport. Se bara till att hitta en tränare du litar på, och som kommer att hålla er informerade.
  • Sociala gruppen-består vanligen av en grupp vänner som vill förena sina pengar för att köpa en häst. En gruppmedlem är ansvarig för förvaltningen av den samägda egendomen.
  • Professionellt skött delägarskap-Denna typ av ägande anställer en arrangör att starta och driva ett samägande, för en nominell avgift förstås. Alla ledningsbeslut hanteras av arrangören, och ägarna har relativt liten inblandning i näringslivet sida vid kapplöpnings ägande.

Om du inte är säker Men om du vill äga en tävlingshäst, så du kanske överväga att ansluta en Racing Club. Dessa kräver oftast att du hyra en ägarandel och betala en avgift för att registrera med klubben, men du behöver inte äga en tävlingshäst. Detta gör att eventuella köpare att bli mer bekanta med hästarna, racing förfaranden och allmänna atmosfären i hästsporten branschen innan de bestämmer sig för att tillbringa en stor summa pengar eller som övertar ansvaret för tävlingshäst ägande.

3131815129.pdf 4131815135.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.