Vilka är de olika typerna av Folding Bänkar?

fällbara bänkar är behändiga enheter att tillhandahålla säten och andra funktioner vid behov. Den ytterligare fördel är att en bänk av denna typ kommer att fälla ihop för enkel förvaring när den inte behövs. Det finns flera olika typer av fällbara bänkar på marknaden idag, var och en av dem att erbjuda sina egna särskilda fördelar.

För allmänna sittplatser ändamål, enkel Backless fällbara bänkar är ett bra alternativ. Dessa bänkar är bra för att användas som extra sittplatser på sportevenemang eller öppna konserter luften. Olika storlekar ska rymma någonstans från fyra till sex personer till flera hundra deltagare. När bänkarna behövs inte längre, de helt enkelt tillbaka för enkel förvaring. Det är inte ovanligt att många skolor att hålla en eller flera av de större ihopfällbara bänken enheter till hands för speciella tillfällen. Det finns också flera typer av bärbara bänkar som fungerar bra för korta turer till stranden eller campingen. Vissa modeller är konstruerade med en blandning av duk och lättviktigt aluminium inramning, medan andra är tillverkade i trä eller plast. I design, kan de eller kan inte ha ryggen. I allmänhet kommer dessa bänkar med plats för upp till fyra personer, och fungerar väldigt bra runt en picknick bord eller sittplatser runt en lägereld.

 

Cafeteria bänkar är ett annat vanligt exempel på ihopfällbara bänkar. Längre än campingen bänkar som används vid stranden eller på camping resor, dessa praktiska fällbara bänkar är ofta idealiska för att ge sittplatser vid långa bord. Det är inte ovanligt för kommunerna att använda dessa typer av bänkar för semester fester, politiska möten och andra evenemang. Lättare att starta än fällbara stolar, veck cafeterian bänken normalt i sektioner som stack och kan därför lagras i en relativt liten yta. The shower bänken är ett bra exempel på ihopfällbara bänkar som fungerar bra i hemmet och på resor. För personer som har svårt att stå tillräckligt länge för att ta en dusch, en dusch bänk kan vara en livräddare. Vanligtvis tillverkade av tunga harts eller aluminium, duschen bänken är vanligtvis en enkel anordning som ger en plats men inte tillbaka. Detta gör det enkelt att byta positioner medan du duschar utan att nödvändigtvis behöva stå upp och sitta ner flera gånger. p

fällbara bänkar används också i motion regimer också. En hopfällbar träningsbänk funktioner ofta en stabil metallram och ett avlångt sittdyna. En bänk av denna typ är idealisk för att arbeta med fria vikter, utför sit-ups och andra grundläggande övningar. När träningspasset är gjort, veck bänken upp för enkel förvaring under en säng eller i en garderob.

Det finns många andra varianter av fällbara bänkar som finns idag. Travel bänkar avsedd för användning med pop up campare är populära objekt, som är träbänkar som kan sättas upp för mindre sällskap då lagras undan med lätthet. I fråga om kostnader, prissättning på de olika fällbara bänkar beror på det material som används för bänken, den enhetens storlek, och syftet för bänken.

6161816144.pdf 6161816214.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.