Vilka är de olika typerna av Basket Gear?

Basket redskap kan vara så enkelt som bollen eller så komplicerat som en lång rad punkter, bland annat specialiserat basket skor och olika typer av basket mål. De stora kostnader, i de flesta fall är korgen och ryggstöd apparater. Men beror det sportens popularitet bland ungdomar delvis från det faktum att när man har en boll, kan basket redskap vara nästan vad du vill ha den.

För den som är intresserad av att spela basket på hem, en fälg och ryggstöd kommer att krävas. Medan vissa väljer att göra sina egna hemgjorda backboards, RIM och bifoga det till något redan i hemmet, till exempel en vägg, många väljer något mer omfattande. Idag, glasfiber och plexiglas backboards är nästan lika vanliga i hemmet inställningar som de är i allmänt bruk inställningar. Dock kommer de som är intresserade av att köpa ett ryggstöd sannolikt att göra en väsentlig investering. Beroende på kvaliteten, kan apparaten kostar allt från ca $ 150 US-dollar till mer än $ 1,000 USD. Den del av basket redskap flesta människor känner till är det basket själv. Det är viktigt att förstå, när de köper en basketboll, att vissa är bara konstruerade för användning inomhus och kan inte hålla sig väl för utomhusbruk. Bubblorna och åsar på en boll avsedd för inomhusbruk snabbt kommer att bli nedslitet och bollen kommer inte att hantera som det är tänkt. Därför måste du välja vilken typ av boll som fungerar bra för din situation.

Basket kläder är kanske den mest mångsidiga av alla basket redskap. Ett par shorts, sportskor och en t-shirt kommer att räcka. Men för den organiserade grupper, är basket uniformer bestående av shorts och ärmlösa tröjor används ofta. Den korta stil har förändrats under åren. Före mitten till slutet av 1980-talet sänktes nästan alla korta byxor till en längd över halva låret. Nu, de tenderar att dra ner nästan till knäna och i vissa fall tidigare knäet. är specialiserade basketskor används ofta, men någon form av atletisk skon kan användas. Dessa skor ger ofta mycket fotled stöd och massor av dragning för trägolv, vilken typ av golv används oftast på ett gym. De kan vara ganska dyrt, rinnande $ 200 USD eller mer för ett enda par. Men det finns modeller som inte är förknippad med stora basket stjärnor som man kan hitta för betydligt lägre pris.

Den typ av basket redskap en coach behöver eller utnyttja liknar den typ av sportutrustning används i andra typer av verksamheter. En visselpipa för att genomföra övningar och få spelarnas uppmärksamhet, kottar för borrar, och kanske ett första hjälpen kit hantera eventuella skador är ofta tillgängliga. Den utrustning som krävs i basket är inte lika omfattande eller speciella eftersom det kan vara i vissa andra typer av idrott.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.