Vilka är de olika delarna av en Baseball Field?

Även om det inte kan verka som vid en första anblick, en baseball fält är inte bara en stor öppen yta stor nog att hålla bollen i spel. Det finns flera funktioner som är unika för ett baseball fält som gör att spelet ska spelas korrekt och säkert sätt. Även baseball fält varierar i storlek och mått, varje Baseball Field passar för officiellt spel erbjuder liknande funktioner och framträdande markeringar som gör spelet säkra, effektiva och roliga för alla deltagare.

Generellt baseball fältet delas i tre delar: den UPPODLAD, den utmark, och grumlade territorium. Den UPPODLAD del av en baseball fält är den del av området närmast batter's box, eller det område där smeten står att försöka slå baseball. Inom UPPODLAD ligger Pitcher's kullen, som är en rund, smuts område som stiger upp från resten av UPPODLAD och som krukan står att kasta bollen mot slagmannen. The Pitcher's gummi är fast i mitten av högen och mäts sextio fot, sex inches hemifrån tallrik. Den UPPODLAD gräset är den del av baseball området framför fielders. Det tjänar sakta batted bollar ner innan de når fielders och kan ofta bidra till dålig studsar och konstiga spelar. Den infielders stå i UPPODLAD smuts, som är den del mellan UPPODLAD gräs och utmark gräs. Baslinjerna tjäna som omkrets UPPODLAD gräs och markeras med krita, efter att ha visat bollen måste degen springa till första basen inom ett visst avstånd från Chalk Line eller han kan kallas ut för körning utanför baslinjen.

Bortom UPPODLAD ligger utmark av baseball fältet. Denna gräsyta kan variera i storlek beroende på dimensioner Ballpark, men det är alltid gränsar till utmark staket-en hög mur innebar att avgöra om en batted boll är en home run. Om det går över stängslet, är det en home run, så länge det är mellan de två foul poler, som markerar början av förorenade område. På basen av stängslet är varning spår, en del av smuts som sträcker sig från basen av stängslet till utkanten av utmark gräs. Det låter en Outfielder vet att han närmar väggen medan han söker efter en fluga bollen i luften.

Foul territorium i en baseball område finns ett område att bollen når efter att batted som inte är lek-med andra ord spela död och ingen löpare får förväg om kulan landar vid dåligt territorium. Foul territorium i en baseball område sträcker sig bakom smeten ask och utanför baslinjerna hela vägen till utmark stängslet.

Den på däck cirkel på en baseball område ligger vid dåligt område nära varje lags urholkad och är tänkt att avgränsa där smet som kommer att BAT nästa får stå att värma upp. Den coachens rutorna sitter utanför första och tredje bas och var basen bussar kan stå när deras team är vadd. Det finns andra mindre viktiga funktioner som kan variera beroende på baseball området, men dessa är de funktioner som krävs för att spela spelet korrekt och säkert sätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.