Vad bör jag veta om Comic Book Values?

Om du är intresserad av att veta mer om serietidning värden, du kommer att behöva göra en del efterforskningar. Serietidning värden varierar kraftigt från serie till serie och från fråga till fråga i samma serie. Några serier har olika författare eller konstnärer och komiska bokförda värden påverkas av detta också. En annan faktor om värdet på dina serier kan vara om din kopia är en första fråga eller ett nytryck. Serietidning värden är också påverkats kraftigt av bokens kvalitet. Sorting it all out hjälper dig att avgöra vilka böcker som är värdefulla och vilka böcker som är inte värda din tid.

Först måste du veta vilken grad din serietidning har fått. Kvaliteter rad vanligtvis från 0 (dåligt) till 10 (mint). Prisguider ger dig ett pris på böcker mint condition och fattigare graderade böcker. Det finns flera områden för att bestämma din komisk lönegrad eller kan du alltid prata med någon på din lokala comic book store. Var noga med att inte låta mer än ett fåtal personer hanterar din bok och hålla din bok skyddas i en plast eller Mylar omslag med en komisk styrelse.

 

prisguider är din första informationskälla. Vissa online prisguider möjligt för användare att söka efter serietidning värden som förläggare eller serie titel. Vissa tryckta prisguider kommer att lista allt efter förläggare, serier titel, och sedan löpnummer. Övrig information du behöver finns offentliggöra datum, författare och konstnär. Svårt att hitta serier kan vara svårt att hitta i prisguider, så du kan behöva använda andra källor. Det är en bra idé att kontrollera värdet på dina serier, eller en komisk du vill köpa, genom en auktion webbplats eller två. Prisguider ger dig ett bra ställe att börja, men auktionssajter kommer att berätta vad man betalar för ett objekt. Dessa områden är goda indikatorer på marknaden och bör hjälpa dig att skapa ett värde för dina serietidningar. Ett annat sätt att fastställa marknadspriserna är mässor. Experter är lätt tillgängliga och kommer ofta att besvara eventuella frågor som du kanske har om insamling och serietidning värden. De kan också hjälpa dig att avgöra vilka serier verkar vara nästa upp-och-kommande serien, författare eller konstnär. Dessa mässor kan också vara mycket roligt. De flesta samlare är mycket stolta över sitt samlingar, så det är svårt att inte få sopat upp i entusiasm. Om du märker att din serietidning värden är mycket mer än förväntat, kan du kontakta ett auktionshus. Ansedda auktionshus spendera tid och pengar kontroll av äktheten hos de produkter de auktionen. Samlare kan vara villiga betala mer för att få äkthet arbete för dem, som kan driva upp priset.

 

De flesta samlare kommer att säga att serietidning värden inte bör prioriteras när du har bestämt dig för att starta en egen insamling. Du bör fokusera på de serietidningar som du tycker om. De serier du gillar mest och är mest brinner för är de som har högst värde för dig. Skydda din samling med plast ärmar som är lätt tillgängliga för att bevara sin nya tillstånd och din investering. Håll dina serier i lådor utformade för att ytterligare skydda dem.

Om du befinner dig med en låda med gamla serietidningar och du är redo att finna någon köpare, ta lite tid till forskning vilka serier du har och vad de är värda. Välja var att sälja dina serier kan ha en enorm inverkan på det pris du kan få för dem. Medan auktionsplatser eller serier bokhandlar kan ha en snabb vändning, en ansedd auktionshuset kan ge dig det bästa priset.

6161816250.pdf 7161816256.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.