Vad bör jag tänka på vid köp av Video Game?

Det finns ett antal överväganden vid inköp av ett videospel. Mycket beror naturligtvis på om TV-spel är en gåva, eller för personligt bruk. Mer överväganden innefattar kostnader, systemkrav och personlig smak. Om du köper TV-spelet för stort fan av spel, bör du kontrollera att du inte kommer att upprepning av ett spel personen redan äger . Om du inte kan bero på en förälder eller en make för att ge dig denna information, kanske du vill forskning några spel och stämmer upp, så lättsinnigt som möjligt, ett samtal med giftee. Något i stil med "jag hörde Frank säger att" speltitel "var ett fantastiskt spel. Har du spelat det? "Du kommer antagligen bara att kunna komma undan med några frågor. Så när det handlar om en enda vuxen som spelar en massa spel, försöker forskning genom att ställa gemensamma vänner som video game fans. När du inte kan vara säker, aldrig köpa en begagnad spel. Avkastning politik för nya spel tillåter vanligtvis en till utbyte oöppnade spel för andra. Alternativt kan du köpa ett presentkort så att personen kan välja ett spel för honom själv. De flesta nya tv-spel kostar mellan 40-50 dollar (USD). Om du köper ett spel för ett barn, bör du definitivt överväga videospel betyg. E omdömen spel är oftast ganska tama, med ringa eller inget våld. En E-10 TV-spel är lämplig för barn över tio års ålder. T spel är för dem 13 år gamla. Undvik spel som är märkta MA för mogna, eller AO endast för vuxna. Konsultera också föräldrarnas önskemål, som vissa teen spel kan ha milda cartoonish våld att föräldrarna hitta invändningsfria.

Av stor betydelse när man köper ett spel är om TV-spelet kommer att spela med ditt eget eller någon annans spelsystem. Major spelsystem omfatta Nintendo Game Cube, Playstation 2, X-Box, och naturligtvis ett videospel kan även köpas för spel på datorn. De flesta spelen är märkta med rätt spelsystem. Om du letar efter en dator videospel, vara säker på att din dator har rätt minne och systemkrav, eller spelet är meningslöst. Till exempel, om du har en Mac-dator, läsa det finstilta på baksidan av omslaget att vara säker på att din dator uppfyller systemkraven eller till och med användas på Mac. Om du provar ett nytt system, har Internet förfärlig webbplatser med spel recensioner så att du kan välja den typ av spel som är mest tilltalande för dig. Liksom, det finns spel över tidskrifter som kan vägleda dig mot ett bra val. Anhålla recensioner från vänner som är ivrig spelare, eftersom de kommer också vara en utmärkt resurs. De flesta av de nuvarande systemen är flera år gamla. Både Nintendo och Playstation kommer snart att släppa nya spelautomater, men äldre maskiner betyder mer spel val. Några av de äldsta spel för ett system kan vara de bästa att välja.

 

Många företag säljer används spel som översätts till en lägre kostnad för konsumenten. Vanligtvis videospel som säljs vidare är av god kvalitet, även om de kan saknas instruktionsböcker. Prisskillnaden är betydande, med mest använda spelen som säljer för halva priset på nya spel. Så innan framåt 50 USD för ett nytt spel, kolla om du kan få spelet används. Även butiker som Internet Amazon. com erbjuder används spel för sänkta priser.

 

4131815270.pdf 4131815289.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.