Vad bör jag tänka på vid köp av Road Bike?

Om du funderar på att köpa en väg cykel, det finns många saker du måste fundera över. Om du redan har beslutat att köpa en cykel väg, snarare än en mountainbike, är det rätta valet för dig, då här finns vissa andra saker du måste tänka på medan utvärdera dina alternativ. Det viktigaste när man köper en väg cykel är en riktig passform. Välja rätt storlek cykel innebär att du kommer att åka mer bekvämt och kräver mindre energi vid cykling. Det innebär också att du undviker ryggont och göra rida lättare för din kropp. När du köper en väg cykel, prova flera olika vinklar. Leta efter rätt storlek, rätt cykel för fitness och ridvana, och rätt modell för din ålder. Gör din forskning innan du går till butiken och sedan ställa en massa frågor när du är där.

Om priset inte är en invändning, överväga att köpa en väg cykel som är på den övre änden av ditt köp gräns. Billigare cyklar brukar vara tyngre, vilket kan sätta en extra belastning på kroppen, särskilt om du inte är i bästa form. Du kan få en billig väg cykel för under $ 150 US dollar (USD), men du måste åka runt och prova flera på för storlek. När du bryter $ 500 USD barriär, är du dömd att få en högre kvalitet cykel väg, men du kan lätt tillbringa upp till $ 3,000 och $ 4,000 USD.

Slutligen, hålla materialet i åtanke när man köper en väg cykel. Stål är överkomliga, slitstarkt och lätt att reparera, men det kan också rost om de inte behandlas på lämpligt sätt. Titan är dyrt, men du kan inte hitta något bättre material för en väg cykel ram. Titan ger cyklar en speciell bouncy känsla som många cyklister svär när det gäller komfort och enkelhet för ridning. Kolfiber är ett nytt material som först nyligen har blivit populärt. Kolfiber gör en väg cykeln extremt lätta, rost-fri, och stöttålig. Inte alla trafikanter cykel märken tillverka modeller med hjälp av kolfiber, men detta är ett alternativ du borde åtminstone överväga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.