Vad bör jag tänka på vid köp av Pocket Knife?

Köpa en fällkniv kan vara en förvirrande upplevelse. Med många modeller, priser och storlekar finns, hur vet du vilken som är den rätta för dig? Om du funderar på att köpa en fickkniv, här är några tips som hjälper dig att välja den perfekt. När du köper en fällkniv, med att pröva dina behov. Om du planerar att använda kniv till vardags akuta reparationer i hela huset skulle du vara bättre att välja en mångsidig modell som erbjuder verktyg som förstoringsglas, sax och skruvmejsel. Om du vill köpa en som fäster på dina nycklar, kommer du ha en liten fickkniv med endast det väsentliga.

Om, å andra sidan, letar du efter att köpa en fällkniv som du kan hålla din bil kan du välja en större modell med mer lämpliga verktyg såsom såg och blad. Köpa en fickkniv med många verktyg är också en bra idé om du ofta går camping eller njuta av friluftslivet. Köpa en fällkniv som har en konservöppnare samt korkskruv är också idealisk för campare, eftersom det sparar du utrymme för att behöva bära dessa poster separat.

 

Nästa övervägande när man köper en fällkniv är design. Klassiska modeller är i plast, vanligen färgad, men trä och metall är också tillgängliga. Enkla modeller kan omfatta endast ett fåtal blad i olika storlekar, så de kan vara mindre och lättare än de mer komplexa modeller. The Swiss Army Knife, vilket kan vara det mest kända exemplet på en fickkniv, anses av vissa vara den mest mångsidiga av alla modeller på grund av de olika verktyg som erbjuds. Det klassiska utseendet på röda metall med ett vitt kors är lätt att identifiera, trots att de nu kommit i en mängd olika c olors och mönster. Imitationer har hoppat över åren, även om den ursprungliga modellen, som produceras av Victorinox och Wenger, kan kosta flera hundra dollar. Komplexa modeller kan ha över 100 blad i olika storlekar.

 

När du köper en fickkniv, tänk på de tre viktigaste typerna bortsett från Swiss Army modellen: den lilla pennan kniv, som har antingen en eller två enkla blad, den Leatherman ®, som är det självklara valet för utomhus typ på grund av dess hållbarhet och mängder med funktioner, och låsning kniv, som har ett enda blad, ofta extremt skarp.

 

4131815237.pdf 4131815246.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.