Vad bör jag tänka på vid köp av Jet Ski?

tänka på innan du köper en jet ski bör omfatta lagringskapacitet, erfarenhet på drift en jet ski, behöver jet ski kommer att fylla, och personlig säkerhet. En ny person att använda en jet ski kanske vill överväga att hyra eller prova flera modeller innan man köper. Om man finner att man faktiskt inte bryr sig för jet skiing, köpa en jet ski inte verkar mycket förnuftigt.

Säkerhetsöverväganden att köpa en jet ski är den första importen. Till exempel, de flesta moderna vattenskoter har en snodd. Den Lanyard stängs jet ski av automatiskt om du ramlar eller vederlägga jet ski. En mycket gammal jet ski får inte ha en snodd, så se till att konstatera att en begagnad jet ski har en före inköp.

Storlek på jet ski är också viktigt. Finns vattenskoter som tar emot en person, två personer eller fyra personer. De fyra personer modellen är en relativt ny och mycket populär modell, så detta kan vara svårt att få användas. Den en-person modellen har två huvuddelar: den solo hantverk eller sport hantverk. The solo hantverk är en stående jet ski. Det brukar ta lite längre tid att lära sig att behärska kontrollen av solo hantverk. Sporten hantverk, växelvis erbjuder en plats, som kan ge ökad stabilitet för den person som nya för vattenskoteråkning. En sport farkoster kan bli något instabil, och mer benägna att vända på personer som är tunga, och när jet ski drivs vid låga hastigheter. Men i allmänhet idrott farkosten är bättre för nybörjaren. De två personer modellen erbjuder dubbla sittplatser, men tenderar att vara lite långsammare. Detta beror ofta på storleken på motorn. I allmänhet är dock att modellen kan vara väldigt roligt. De fyra seaters är mycket stabila, något långsammare, men många gillar den här modellen när de vill jet ski som en familj och inte vill köpa ett antal vattenskoter. Innan du köper något jet ski , bör man överväga en förmåga att lagra och bogsera jet ski. Allmänhet en jet ski bäst lagras i inomhusmiljöer, till exempel en byggnad eller garage. Man kan behöva omfattande effekt eller bogsering paket att bogsera jet ski till sjöar eller kusten. En jet ski som inte kan flyttas kommer inte att ge ett mycket roligt.

Man kan och bör försäkra en jet ski före användning. Försäkring kan omfatta försäkring av hantverk och försäkra en mot personskada. Försäkring farkosten är lättare än försäkring för skada, som jet ski förknippas med olyckor. Om man inte kan få personskadeförsäkring, kolla med sin sjukförsäkring plan att vara säker på att en skada via jet ski täcks av försäkringar. Några planer omfattar inte en om att delta i vissa aktiviteter som bungyjump, fallskärmshoppning och liknande. Kolla plan uteslutningar före köp av en jet ski.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.