Vad bör jag tänka på vid köp av Camp Kamin?

Ett läger kamin är ett måste för varje entusiast utomhus, men det finns många faktorer att ta hänsyn till när de köper en. Det första övervägandet när man köper ett läger spis är bränsletyp. De två mest populära typer av bränsle som finns tillgängligt för läger kaminer är butan och vit gas.

Butan levereras i engångsförpackningar kapslarna som är både praktisk och relativt billiga. Den enda nackdelen med butan är att det inte fungerar bra i kallt väder. På sommaren och hösten husbilar, skulle detta inte vara ett problem, men om du planerar på fyra-säsong camping, bör du överväga en annan typ av läger spis. för året-runt camping, vit gas, även känd som vit bränsle, kan vara det perfekta valet. Det är inte bara billig, men det kommer att brinna i alla temperaturer. Andra bränslealternativ inkluderar propan, Sterno eller gelé värme, och blandade bränsle, som är en blandning av propan och butan. Bensin och fotogen är mycket giftigt och bör endast användas som en sista utväg.

 

Tillgång till extra bränsle är viktigt när man köper ett läger spis. Medan gas är vanligt i USA, är butan det självklara valet i Europa. Om du ska resa utomlands bör du kolla bränsle tillgänglighet innan de satsar på en camping spis. En annan möjlighet för utländska resenärer är en flerbränsleanvändning läger spis, som kan köras på både gas och fotogen eller alkohol. En annan faktor att ha i åtanke när du väljer ett läger spis är storlek. Större modeller kan vara mer praktiskt vid middagstid, men de är oftast alltför tung och otymplig för den genomsnittliga husbil. Camp spisar varierar från enkla modeller som väger några gram till dubbla brännare som kommer att lägga några pounds till din last.

 

Ett inslag några campare tänka på förhand är stabilitet. Stora krukor kräver stora brännarna eller maten ska laga ojämnt. Samma sak gäller för matlagning på ojämna ytor, varvid ett läger spis med ställbara ben är en tillgång. ska Tillbehör inte betraktas som en lyx när man väljer ett läger spis. Väskor är nu standard på många modeller, eftersom de skyddar knappar och slangar. Många läger spisar också komma med en vindruta eller en lykta huvud som kan kopplas med brännare för 2-in-1 bekvämlighet. Om du planerar "gourmet" måltider, ett läger spis med en justerbar låga funktion är ett måste, eftersom det tillåter dig att styra hur mycket värme och undvika dåligt tillagat eller brända måltider.

Om priset är en ersättning, en enda brännare med propan bränsle kommer bara ställa dig tillbaka omkring 20 USD. För en kvalitet, två brännare läger kamin i gjutjärn, räkna med att betala upp till USD 200. Dyrare läger kaminer vanligtvis håller längre också, speciellt om du ofta läger i närheten av saltvatten, som tenderar att rosta stål snabbt.

4141815375.pdf 5141815382.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.