Vad bör jag tänka på när man köper en cykel Jersey?

köp av en tröja att bära under cykling är lite annorlunda från att köpa andra typer av skjortor. Funktion, komfort och hållbarhet i alla led i urvalsprocessen när det gäller att vada genom de många olika cykeln tröjor på marknaden idag. Här är några punkter att tänka på när du köper en cykel tröja.

Funktion är en avgörande faktor när det gäller att köpa en cykel tröja. En av de första sakerna att avgöra är om cykeln Jersey kommer att användas främst i varmt eller kallt väder. Förutom att hjälpa till att avgöra om Jersey bör omfatta långa ärmar eller korta ärmar, klimatet kommer att påverka vilken typ av material som behövs för att ge bästa skydd. Tyngre blandningar som fungerar bäst i kallare väder och samtidigt lättare blandningar kommer att vara mer lämplig för varmare väder. I båda fallen bör Jersey inte vara en skrymmande plagg. När du köper en cykel tröja, se till att köpa en som är passande form, men inte alltför snug. En del av detta är att många tröjor kommer med fickor på baksidan, vilket är perfekt för transport av små föremål. En lös Jersey gör det möjligt för innehållet i fickorna att röra sig. Detta kan inte bara irriterande, men ökar chanserna att de halter som genomfördes under cykeltur. När det gäller komfort, vädret är också en viktig faktor. Varmt cykel tröjor bör bestå av ett material som kommer att åstadkomma två saker. Först måste materialet att låta kroppen andas lätt, medger många luftcirkulation. För det andra bör materialet vara en typ som kommer att flytta bort fukt från huden. Cykling i varmt väder innebär en hel del svettning. Genom att dra svett bort från ytan av huden, är det lättare att upprätthålla en känsla av att vara bekväm, även under utövande av en cykeltur.

På samma sätt, material som drar fukt bort från huden vid kall väderlek också hjälper till att hålla föraren känslan varmt och skönt, snarare än kall och fuktig. Att köpa en cykel tröja som är vädret är lämpligt att göra en enorm skillnad i körupplevelsen.

Hållbarhet är också en viktig faktor när de köper en cykel tröja. Faktum är att sportkläder i allmänhet inte är gratis. En cykel Jersey är inget undantag. Sök efter ledtrådar om byggandet av jersey, såsom blandning av fibrer, för sömnad, och instruktionerna tvätt. Tålig plagg som sys ordentligt och kan tvättas i den vanliga cykeln, är bleknar, och kommer inte att krympa är utmärkta alternativ när de köper en cykel tröja.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.