Vad bör jag tänka på när man köper en cykel Lock?

Efter att investera i ett luras ut mountainbike eller få en hel del på en loppmarknad, du vill vara säker på att du kan rida din cykel runt stan utan fruktar att det kan bli stulen. När du köper en cykel lås, ska du överväga att prioritera olika funktioner i varje lås, eventuellt med styrka, vikt, användarvänlighet, form och övergripande design. Beroende på storlek och värdet på din cykel, liksom när du lämnar den, det finns ett brett utbud av lås som uppfyller dina behov. En viktig sak att tänka på när man väljer en cykel lås är som med största sannolikhet kommer stjäla din cykel. På en upptagen campus, till exempel stölder ofta brott av bekvämlighet när någon fläckar en cykel som inte har varit låst alls. Men om du rider din cykel runt en stads centrum för pendling, kanske folk har specialutrustning som spett, lås-hackor och hacksaws att det inte finns match för svagare lås. Lämna din cykel på samma offentlig plats i många timmar åt gången, till skillnad från några minuter medan du hyr en DVD ger någon ännu mer tid att dra nytta av ditt lås speciella svaghet. Du vill ha bästa möjliga cykel lås du har råd med, eftersom dess kostnad är alltid mindre än att ersätta en stulen cykel. De flesta människor rekommenderar motsvarande ca 10% av värdet på din cykel på dess lock. Om din cykel är mycket värdefull eller dyrt, prova en kombination av flera lås när man lämnar cykeln i ett okänt område eller för en längre tid. är Cykeln låsmekanism som består av två olika delar: en struktur som förbinder cykeln sig själv eller en stationär räcke och låset i sig, som båda har styrkor och svagheter. Vissa cykel lås använda kombinationer, som skåp. Även kombinationer verkar säker eftersom de inte är lätta att gissa, är dessa typer av lås vanligen fastspänd på en tunn metall kedja som är lätt att klippa isär med bult fräsar. Då igen, behöver du inte oroa dig för att förlora en nyckel om du är benägen att glömska, och de är lätta nog att bära överallt. Kombinationslås kommer att fungera som en visuell avskräckande mot människor letar efter en enkel stöld.

För många människor är vikten en viktig aspekt när man väljer en cykel lås. Oavsett om du tränar i mountainbike, cross-country maraton eller bara besöker en vän, är det sista du vill ha en tjugo kilo vikt spänns runt din ram saktar ner dig. Det finns inte en exakt korrelation mellan vikt och styrka, dock. Ett specialstål, kallade verktyg härdat stål, kommer åtminstone vara lika stark som många sågar och fräsar utan att bli alltför tung.

 

Livslångt cykling entusiaster kan överväga att spara för en tyngre plikt cykel lås, t. ex. en U-lock eller en O-lås. Dessa lås passar i din ram, hjul, och ett stativ eller stång. Deras unika form gör det svårare att bända isär dem med bräckjärn eller såg igenom dem. Finns i olika storlekar, bör du välja en som passar snävt runt stången i din ram.

 

Vissa tillverkare erbjuder en garanti tillsammans med deras lås som delvis kan ersätta dig Skulle din cykel försvinna. Naturligtvis är inget absolut. Nyligen kom det att uppmärksamma berörda cykel ryttare att vissa typer av mycket säkra lås kan faktiskt öppnas med plast skaftet från en vanlig penna. Tänk på att även varje cykel lås har sina svagheter, det finns många frågor att tänka på när du köper den rätta för din cykel.

 

5151816023.pdf 6151816097.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.