Vad bör jag tänka på när du köper simma glasögon?

När du köper simma glasögon, finns det tre faktorer som du bör tänka på: passform, kvalitet och kostnad. Simmare och vatten spelare polo hålla klorerat vatten i simbassänger ur deras ögon genom att bära simma glasögon. Det finns en mängd olika stilar och storlekar på glasögon och det är viktigt att välja modell som passar dig bäst. , väl avpassade glasögon sitter stadigt på huvudet. Okularet har en gummi eller silikon egg som är utformad för att ge en vattentät tätning runt varje öga. Den STRÅLRÖR är justerbar för att säkerställa en korrekt passform runt näsan bron. När du köper glasögon, ta dig tid att testa flera olika modeller. Huvudbandet och STRÅLRÖR är justerbar, men formen på okularen inte. Vissa modeller är mer bekväma än andra, beroende på formen på dina ögon och utformningen av glasögon.

Swim glasögon måste tåla upprepad exponering för klor och vatten. Kontrollera kvaliteten på gummit runt pannbandet att säkerställa att den är minst 0,07 inches (2 mm) tjocka. Den vanligaste frågan med glasögon är relaterade till frågor med gummi pannband.

 

Goggles variera i pris mellan $ 5 och $ 45 US dollar (USD). Det belopp du ska spendera på glasögon beror på hur mycket simning du planerar att göra. Om du ska kunna simma minst en gång i veckan, investera i medelstora glasögon prisklass. Dessa glasögon kommer att vara bekväm, hålla klor ut dina ögon, och hålla dig motiverad att bada.

 

Kvalitet glasögon kan öka din njutning i simning och tillhörande actives. Barn lär sig ofta att bära simning glasögon när de tar simlektioner. Borttagning av obehag av klor gör det möjligt för barn att koncentrera sig på lektionen. Om du köper glasögon för barn, köpa en relativt billig modell. Okular är gjorda av plast och lätt repas.

 

Många typer av glasögon kommit med anti-dimma beläggning, med en kemisk tillämpas på insidan av linserna. Denna beläggning minskar utvecklingen av kondens som kan uppstå under simning. Den kondens orsakas av kontrasten mellan den värme inne i okularet och vattentemperatur.

kan Samma effekt skapas genom att gnida en liten mängd saliv på insidan av glasögon precis innan produkterna släpps ut på. När du sätter på simma skyddsglasögon, tryck okular av glasögon ordentligt mot dina ögon. Gummit skapar en tätning och håller vattnet ute.

4131815248.pdf 4131815253.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.