Vad bör jag tänka på när du köper rullskridskor?

Det finns många viktiga val att göra när de beslutar om ett par rullskridskor. Lyckligtvis, med lite planering och lite shopping runt, kan du göra alla de val som är rätt för dig. Förmodligen det viktigaste att tänka på när man köper inlines blir ett par som passar dig bra. Om dina inlines passar inte riktigt kan du blåsor medan du åker och du kommer att vara mer benägna att skada sig själv. Se till att du bär ett par bra strumpor när du går att prova på rullskridskor. Du vill bära en tjock par sport strumpor, så att du kan få en exakt passform. Din inlines bör vara ordentligt och stöd anklarna, men ska inte känna snäv eller nypa dina fötter. Beroende på märke och stil inlines du köper storlek kan skilja sig från din sko storlek, så se till att prova dem i butik innan du köper. En annan faktor för inlines är typ av skridskoåkningen som du kommer att göra mest. Inlines kan användas för rekreation, skridsko, street hockey, och knep skridskoåkning. Varje aktivitet är bäst utförs med rätt stil inlines.

Recreational inlines är det vanligaste att du hittar. De har oftast fyra hjul och en gummi paus på baksidan. Dessa kan användas för andra inline skating verksamhet, och erbjuder en bra all-around skate. Dessa är de bästa typerna för nybörjare.

 

För skridsko, inlines har oftast fem eller flera hjul på varje skridsko. Dessa skridskor saknar ibland en häl paus, och kan ha mindre fotled stöd. Dessa är specialiserade för snabb, rak skridskoåkning, och är inte väl lämpade för rekreation skridskoåkning, hockey, eller knep skridskoåkning.

 

Hockey inlines har fyra små hjul och ingen rast. De är oftast tyngre än standard inlines och tillverkad av mycket hårda material. De kan användas för fritids-skating, men på grund av den tyngd och oftast högre pris, är de oftast används för street hockey.

 

Inlines används för trick skridskoåkningen i en skate park eller rör kallas ibland till så extrema rullskridskor. De har små hjul, och ofta måste slipa plattor-områden av förstärkning på sidorna, tå, och mellan hjulen-som gör att åkaren kan glida längs hinder i olika manövrar. De vanligtvis inte har en paus. De kan användas för hockey eller fritids skridskor, men är specialiserade för trick.

När du bestämt vad du ska använda dina inlines för, och fann en storlek som passar bra är du nästan redo att gå. Kontrollera att du har de åtgärder som behövdesY skyddsutrustning-en skridskoåkningen hjälm, handled vakter, samt knä-och armbågsskydd kuddar-hitta en säker plats att åka skridskor, gå och ha kul!

5141815480.pdf 5141815580.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.