Vad bör jag tänka på när du köper Pjäxor?

När man köper något som kommer att användas, de två viktigaste sakerna att tänka på är passform och komfort. Det finns inget undantag när du köper pjäxor. Medan det finns andra faktorer, passform och komfort komma först. Om din pjäxor inte passar ordentligt, kommer du att ha svårt skidåkning. Om pjäxorna är för stora, kommer dina fötter röra sig inuti dem, vilket gör manövrering svårt. Om för liten, kommer dina fötter inte bara vara obekvämt, men stövlarna får inte vara tillräckligt flexibel för optimal rörlighet.

Välja bekväma pjäxor är viktigt, eftersom du kommer att tillbringa mycket tid på fötterna. Du vill inte slå i backen för dagen, bara för att upptäcka att du ont i fötterna efter en kort tid. När du köper pjäxor, bör du försöka köpa dem i en affär som är villig att låta dig prova dem först. Du kanske vill gå omkring i ett par pjäxor i flera timmar innan köpa dem för att kontrollera att de är bekväma efter längre bära. Om du köper pjäxor på en utväg, i många fall kan du få prova dem i backen och lämna tillbaka dem om du inte är nöjd. Fråga om detta alternativ innan du gör ett köp. Om du är orolig för värme, några pjäxor komma med inbyggd fot warmers. Många expert skidåkare avråda från dessa stilar, men eftersom warmers kan ta upp mycket plats i stövlar. Istället föreslår de att köpa strumpor kvalitet skidor. Valet är upp till dig, men de flesta experter menar att om du är aktiv i backen, kommer dina fötter inte bli kall. Du kan alltid köpa separat warmers och lägga till dem senare om du känner att du behöver dem.

En annan sak att fråga om när vi letar efter pjäxor är anpassade monteras inläggssulor. De inte lägger mycket kostar och är väl värd sitt pris och den tid det tar att få dem monterade. Eftersom pjäxorna förvandla fot och ben rörelse i skidor rörelse, är det mycket viktigt att stövlarna sitter stadigt men inte för hårt. En bra passform bör ge ett starkt stöd samtidigt erbjuda den flexibilitet som behövs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.