Hur ska jag skapa en Triathlon Training Schedule?

komma med en triathlon träningsschema kan vara en mycket tuff uppgift, speciellt för nybörjare som kanske inte vet hur mycket utbildning tid att ägna åt varje specifik disciplin. Till skillnad från andra typer av utbildning, som det behövs för att springa ett maratonlopp måste triathlete titta på mer än en mycket krävande form av hjärt-motion. Som inte bara kan vara tröttsamt, kan det också vara förvirrande.

lyckligtvis med maratonloppet utbildning, begreppen inblandade, åtminstone för nybörjare, är mycket lika. Det bästa gott råd när man utvecklar ett schema triathlon utbildning är att inte överdriva. Att tvinga sin kropp bortom sina gränser innebär att tekniken kommer att bryta ned, vilket ökar risken för skador och främjande av dåliga vanor. Dessutom är det alltid bra att känna smärta när det kommer. Även om efter ett regelbundet schema triathlon träning, kan det finnas tillfällen då det är bra att avvika något från detta schema. Den bästa tiden att sätta upp ett schema triathlon utbildning så länge som möjligt före evenemanget. Detta gör det möjligt för idrottare att inte rusa in i saker för att göra sig redo för tävlingen. Det är bäst att minst 12 till 16 veckor före evenemanget. Men att hålla i gott skick före detta datum är alltid en bra idé. En enkel triathlon träningsschema att följa kräver att utföra lite löpning, cykling och simning den första veckan, alla på varandra följande dagar. Running minst 15 minuter, cykla fem miles (åtta kilometer) och därefter simma 200 yards (183 meter) att första veckan är en bra början. Men för dem som är vana att en av dessa discipliner, kan det bli möjligt att ens göra lite mer än denna första vecka eller två. Nyckeln är att se till att de har något kvar till nästa dag rutinmässiga. I slutet av den andra veckan kör och simning bör kombineras och cykel ridning bör vara upp till åtta miles (12,87 kilometer). Detta hjälper börja bygga den uthållighet som krävs, men också berättar kroppen mer än en disciplin kommer att behövas under träningspasset. Men om det finns problem med att hålla detta schema och det finns tid över innan tävlingen, kan det vara en god idé att sakta ner.

Det är under femte veckan att det är lämpligt att ta en dag i veckan och kombinera alla övningar i ett. Detta bör göras med samma tider och avstånd idrottaren har tränat upp för dessa övningar individuellt. Även om detta kan verka som en krävande triathlon träningsschema Organet måste lära sig vad som förväntas. I slutet av vecka 11 eller vecka 12, måste deltagaren vara upp till de avstånd som kommer att krävas i fall han eller hon har ingått.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.