Hur ska jag Stock Mitt Equine medicinskåpet?

En välsorterad häst medicinskåpet är nödvändigt för varje stabil. En cool, bör skyddat område utses för medicinsk utrustning. Ett brett sortiment ger snabbhet och effektivitet i kritiska situationer. Du bör också ha din veterinär telefonnummer postat framträdande plats i närheten av telefonen och se till att alla inblandade i din stabil vet var det är. Det är också en bra idé att fästa upp ditt riktnummer och postnummer, eftersom de flesta räddningstjänsten har kartor riktnummer och med din kod gör det enkelt för dem att hitta dig. Din häst medicinskåpet bör innehålla en mängd olika förband, inklusive icke-stick dem i olika storlekar. Du behöver också bandage, Vetrap ®, Gamgee ®, bomull, kirurgisk tejp och en bra sax. Antiseptiska lösningar, såsom alkohol, mild jod och väteperoxid kommer också att behövas, liksom sår pulver och antibakteriell spray. Mjukgörande krämer såsom zink, ricinolja eller vaselin är användbara. Objekt som behöver skydd, såsom mediciner, termometrar, stetoskop, sprutor och pincett kan lagras i plast utbudet lådor.

Ingår också i dina hästar medicinskåpet bör liniment för blåmärken och stammar, kirurgisk sprit för att härda huden runt ont i ryggen eller omkrets områden galla. Kaolin kataplasmer är bra för svullnader och stammar, och ett bra bestånd av Animalintex ® ska vara till hands. På grund av deras mångsidighet, veterinärer rekommenderar dessa förbehandlat grötomslag pads för sår. De kan användas antingen för varmt eller kallt tillämpningar, speciellt för bölder och stukningar. Water resistant sår förband är perfekt i kombination med Vetrap ®, för din hästs oundvikliga nedskärningar och skrap.

 

EPSOMSALT och Stockholm tjära (trätjära används i stor utsträckning i hoven dressing) är två punkter din häst medicinskåpet bör innehålla. Om du inte har antiseptisk lösning, kan icke-iodized vanligt salt läggas till vatten för att göra ett säkert alternativ för rengöring av sår. Saltlösning är också mycket praktiskt eftersom det kommer att dra ut bakterier av alla sår, men har ett pH-balans för att förhindra alltför sveda.

 

Mediciner som fenylbutazon (bute), banomine, acepromozine, slåttergubbe och räddning åtgärda bör alltid vara tillgängliga och aktuella. Solskyddsmedel, myggmedel och diverse andra objekt du vill ska ingå. En skål eller hink, stor nog för din hästs fot, bör placeras i närheten av din häst medicinskåpet. Alla dessa punkter bör märkas "läkemedel" och som används uteslutande för medicinska ändamål.

 

Håll din häst medicinskåpet rent, snyggt och välfyllda hela tiden så att du alltid har den viktigaste på sidan också ett problem uppstår. I en tid av kris, din hästs komfort och säkerhet i första rummet så det blir skönt att ha alla dina leveranser check förtecknade och i ordning. Din häst medicinskåpet kommer att vara ett kostnadseffektivt verktyg för att ytterligare skada eller sjukdom undviks.

 

6151816108.pdf 6151816109.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.