Vilken är den bästa åldern för att mitt barn skulle börja Gymnastik?

Om du är bekymrad över konsekvenserna av barnfetma, börjar gymnastik är ett bra sätt att visa betydelsen av fysisk aktivitet att ditt barn. Gymnastik lektioner lära barnen att regelbunden motion är en rolig del av lever en hälsosam livsstil. Dessutom kan börja gymnastik hjälpa barnen att utveckla självförtroende och samtidigt få nya vänner.

Barn är naturligtvis mycket smidig, så gymnastik lektioner ger ett enkelt sätt att hjälpa dem att utveckla styrka och kontroll. Faktum är att många experter tror att starta gymnastik är en bra förberedelse för framtida idrottsverksamhet. Av denna anledning många gymnastik klasser för yngre barn har lika många manliga och kvinnliga deltagare.

 

Vid första anblicken kan ett barns gymnastik klass tycks bara vara en form av övervakad lek. Barnen får arbeta med en boll grop, bar, valv, tunnlar, trampolin, och skoparmen. Det finns ofta musik och en vecka tema såsom djur eller natur. Stämningen är ganska avslappnad och informell, men de kunskaper som barn lär ligga till grund för framtida gymnastik aktivitet.

 

Även om det är möjligt att hitta gymnastik klasser för barn så unga som ett år gammal, de flesta experter säger att idealisk ålder för att starta gymnastik är tre till fyra år gamla. Vid denna ålder kan de flesta barnen lyssna och följa enkla instruktioner. De har också finmotorik och balans som är en nödvändig grund för gymnastik studie. Det finns flera faktorer som du kanske vill beakta när den beslutar om gymnastik är rätt för ditt barn. När ditt barn spelar, gör han /hon verkar njuta av racing, hopp, och tumlande? Har ditt barn få umgås med andra barn? Har han /hon blir frustrerad när du tränar en ny färdighet? Om du är orolig för inskrivning ditt barn i gymnastik är det viktigt att komma ihåg att en kvalificerad instruktör förstår hur du minimerar risken för skador. När ditt barn övervakas av en erfaren gymnast börjar gymnastik är inte farligare än att tillbringa en eftermiddag spela på den lokala parken.

För seriös studie, från gymnastik på ganska ung ålder är det perfekta valet. Men gymnastik är en sport som kan avnjutas av människor i alla åldrar. Preteens, tonåringar och unga vuxna kan fortfarande njuta av fördelarna med start gymnastik. Även äldre barn kan vara något mindre flexibla, tenderar de att vara välsignade med större självdisciplin. Med regelbunden träning, är det möjligt för dem att utveckla många av de färdigheter som en person som började lektioner på ett mycket tidigare datum.

001806200.pdf 001806214.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.