Vad ska jag titta efter när du köper Baseball handskar?

Det finns några bitar av sportutrustning som personliga och vårdas som baseball handskar, och det är inte allt nostalgi på arbetet. Baseball handskar måste noga utvalda och brytas på av spelare från den lilla ligor hela vägen till professionell nivå. Basebollträn paus, bollar vilse, men handsken, att de flesta spelare är oersättlig.

Under årens lopp har baseball handskar utvecklats och blivit mer specialiserade. Ingen är längre handskarna utbytbara efter position. In-fielders allmänhet som en mindre handsken att göra överföringen till kastar handen att mycket kortare, medan outfielders gillar mycket av bandet för de spektakulära hoppa over-the-wall fångster. Så, vet din position är det första steget i att köpa rätt baseball handske.

 

Ett annat val att tänka på är öppet webb kontra stängd webben. Webben av en baseball handske är lapp av läder ansluta tummen och pekfingret där kulan fångas. En öppen web användningsområden crisscrossed bitar av läder medan slutna webben är ett solitt. Den allmänna uppfattningen är att öppna duk fånga och kontrollera bollen bättre, medan stängd duk möjliggöra en snabbare överföring till kastar handen. Av denna anledning, korta stopp och andra Baseman gynnas vanligtvis av en sluten webbdesign, medan hörn infieldersär bättre med en öppen webbsida. Valet är dock upp till varje spelare. Det finns många proffs som väljer strid med denna tro, och fortfarande spelar stor baseball. När du bestämmer vilken typ av baseball handskar bäst passar dig, det är dags att köpa en. Den mest uppenbara faktor är kvaliteten på lädret. Bra kvalitet läder kommer att vara lättare att bryta sig in, ålder bättre med tiden, och bilda en bättre passform på både handen och bollen. Sedan är det upp till spelaren att bryta sin handske i att använda olika typer av tekniker. Experter rekommenderar att man använder olja gjord enbart för mjuka upp baseball handskar för att inte oavsiktligt skada läder. En annan sak att tänka på när man tittar på baseball handskar är om det är för en växande hand eller inte. För ungdomar, är en justerbar handledsrem en funktion som kan vara meningsfullt att rymma en växande hand. De är också bra om handsken kommer att användas av mer än en person. Hög kvalitet baseball handskar, dock oftast utelämna denna funktion och istället ge en ombonad plats på användarens hand direkt ur lådan. Se till att handsken passar bekvämt och kommer inte att falla bort under spelets gång. Kvinna handskar finns tillgängliga som ger smalare finger hål för att tillgodose de mindre handstorlekar.

 

försiktigt valt baseball handskar kan vara under lång tid om du tar hand om, så det är bäst att inte lämna den i garaget. Förvara den på en sval, torr plats och olja det då och då för att förhindra att lädret inte torkar.

 

3121815056.pdf 3121815127.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.