Vad bör jag veta om ett Fantasy Football utkast till strategi?

För en ägare att vara framgångsrik i fantasien fotboll, är det viktigt att ha en effektiv strategi fantasien fotboll utkast. Det finns två huvudsakliga förslag stilar som mest fantasy ligor använder. Den första är den traditionella förslag där ägarna turas om att välja spelare i en förutbestämd ordning tills varje ägare har fyllt hans tjänstgöringslista. Den andra stil att välja spelare är auktionen. I en auktion, är ägare tilldelas en viss summa pengar, så kallad lönetak, för att kunna köpa spelare. Ägare är det tillåtet att lägga bud på någon spelare som helst, tills han får slut på pengar. Båda stilarna är mycket olika, därför är det viktigt att hålla ligans förslag stil i åtanke när du skapar en fantasi strategi fotboll utkast.

Traditionella Förslag Tips:
? Om möjligt bör en ägare försöka göra en praxis utkast innan själva förslaget dag. Många fantasien fotboll webbplatser tillåter en ägare att göra detta gratis. ? Välj kör rygg med de första två val. Köra ryggen är ryggraden i en fantasy team eftersom de är de spelare som konsekvent flest poäng för sina ägare. Har en stabil grupp kör ryggar kan avsevärt förbättra ett lags chans till framgång. ? Välj ett försvar och kicker med de sista två val. ? Ingen panik och över-reach. I de flesta förslagen finns en tid när spelare i samma situation börjar bli utarbetats i snabb följd. Detta orsakar många ägare att utarbeta en mindre aktör på en större runda av rädsla. Ägare som över-reach kan gå miste om stora möjligheter att utforma en hög kvalitet spelare i en annan position. ? Fantasy ägare bör undvika att ha alltför många spelare i sitt lag som delar samma bye vecka.

Auktion Förslag Tips:
? Ange en budget per position och hålla sig inom den budget så mycket som möjligt. Många ägare väljer att tillbringa en stor del av sin budget för "stjärna" spelare, som hindrar deras förmåga att fylla sina roster med andra kvalitets spelare. ? Ägarna bör undvika budgivning på spelarna de är intresserade Detta tillåter en ägare att dölja vilka spelare han verkligen är intresserad del av Fantasy Football utkastet till strategi i en auktion är att få andra ägare att betala mer för en spelare än de ville. När andra ligan ägare märker att en ägare endast bud på de spelare han vill att förslaget kan de försöka driva upp priserna på dessa spelare. ? En ägare bör överväga budgivningen i sista sekunden. Ägaren som kan dölja sitt intresse för en spelare kan ha möjlighet att förvärva en spelare till ett fyndpris med en sista sekund bud. ? Spenderar klokt under auktionen. Många ägare tillbringar en stor del av sin budget tidigt, hämmar deras förmåga att bjuda på spelare senare i utkastet. Detta gör att ägare med rummet under lönetak en möjlighet att välja kvalitet spelare till fyndpriser. ? En ägare bör tänker använda hela sin budget. Några pengar kvar i slutet av auktionen är helt enkelt bortkastade.

Utöver dessa grundläggande tips, det finns många resurser för att ägaren vill utveckla en effektiv strategi fantasien fotboll utkast. Det finns en rad olika publikationer som finns att köpa med detaljerad information om hundratals spelare och alla 32 National Football League lag. Det finns också tusentals webbplatser dedikerade till fantasy fotboll, erbjuder en mängd information till fantasy ägare.

0101812595.pdf 1101813000.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.