Vad bör jag tänka på vid köp av Fish Tank Light?

När du köper en ljus akvarium, så är din första hänsyn tas till dina fiskar. Vissa fiskar är lyckligare lever i en mörkare miljö än andra. Om lopp du vill titta på fiskar som simmar och roar sig, men om fisken är inte gjord för en hög exponering för ljus, ett starkt ljus kan faktiskt vara skadlig.

Nästa faktor som du bör tänka på när man avgöra vilken storlek ljus som fungerar bäst för ditt akvarium är storleken på tanken. En liten lampa över en stor tank ska inte kasta mycket ljus, medan en stor glödlampa över en liten tank inte bara kan ge för mycket ljus, men värma upp vattnet också. Korrekt medelstora lampa gör att du kan se fiskarna utan att störa deras livsstil. Om du har ett akvarium med flera olika sorters fiskar i den, kan det vara svårt att avgöra vilken typ av fisk tank ljus som fungerar bäst för ditt kar. Ett sätt att lösa detta problem är genom noggrann planering. Det finns ingen regel som säger att du måste använda en ljus akvarium under mitten av tanken.

 

Var kreativ när du skapar ditt akvarium. Om du har flera olika typer av fisk, har du antagligen ett medelstort till stort akvarium. Skapa informella boningshus som tilltalar olika typer av fisk. Placera ljuset så att det lyser i första hand på ett område av akvariet. Längst bort från ljuset, placera en grotta eller stack några korall så att fisk som föredrar att söka den mörka ha ett ställe att göra det. Om du ställer in ditt akvarium på detta sätt, kan det ta lite tid att fullända ert arrangemang. Om du har levande växter i ditt akvarium, och belysningen behov måste beaktas. Det kan vara nödvändigt att lägga till några falska växter vid sidan av ditt akvarium som har svag belysning.

När du väljer en ljus akvarium, är det viktigt att komma ihåg att ljuset är i första hand för din njutning. Det gör det lättare att titta på fisk och kontrollera tillståndet av tanken. Den omgivande rummet ljuset är helt bra med de flesta fiskar. Om du lägger en ljus akvarium till sin omgivning, ta deras behov i beaktande. Utsätt dem inte för mycket ljus eller en glödlampa så stort att det gör deras vatten för varmt.

211806229.pdf 211806333.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.