Vad bör jag tänka på vid köp Snowboard Bindningar?

Det finns flera faktorer som du bör tänka på innan du köper snowboard bindningar. Dessa bindningar är en viktig del av utrustningen om du ska njuta av denna vintersporter. Du behöver en uppsättning av bindningar som kommer att bifoga dina stövlar säkert till snowboard och dina stövlar spela en mycket viktig del i att hitta den processen. Det första du ska göra innan du ens tänka på vad du bör tänka på innan du köper snowboard bindningar är att köpa ett par bra snowboard kängor. Du kommer att behöva föra dem till butiken när du är redo att köpa dina bindningar. Den typ av snowboard stövlar du själv avgör vilka typer av bindningar du kan köpa. Inte varje typ av bindning är kompatibel med alla snowboard boots på marknaden.

Nästa sak du måste tänka på innan köp snowboard bindningar är den typ av snowboardåkning du tänker göra. Om du är en freecarver, då en kombination av hårda pjäxor och plåt eller hävstång bindningar ger dig en hög grad av kontroll över din bräda. Freestyle snowboardåkare vill ha och behöver den flexibilitet som de får med mjuka stövlar och strap-on eller flöde-in bindningar. För vissa människor, att kunna stiga på och av styrelsen snabbt och effektivt är en viktig fråga. Om så är fallet för dig, fundera på att köpa antingen hårt eller mjukt step-in stövlar och leta efter step-in bindningar för att gå med dem. Alltid överväga innan du köper snowboard bindningar, att gå med en billig version av en step-in bindande innebär att du har mindre kontroll över din bräda.

 

storlek är något annat du behöver tänka på innan köp snowboard bindningar. Bindings finns i små, medelstora och stora storlekar. Du kommer att vilja se till att du kan komma in i bindande bekvämt, utan alltför mycket bandet sticker ut på varje sida. Helst du vill ha en ombonad, bekväm passform när du monterar bindningarna över din snowboard boots.

Din budget är en annan sak du måste tänka på innan köp snowboard bindningar. Som ni ser på bindningar som är dyrare, kommer du att märka att de blir lättare och ger dig en bekväm passform. Du kan också förvänta sig att du kommer att ha fler alternativ när det gäller att anpassa dem som du går högre upp i pris.

1111813224.pdf 1111813235.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.