Vad bör jag tänka på när man planerar en Super Bowl Party?

det stora spelet kommer snart och du har valt att ha en fest. Så, vad är några av de viktigaste saker du bör tänka på när man planerar ett Super Bowl party? Det mest uppenbara problemet är gästlistan. Ring, maila eller skicka inbjudningar till dina potentiella gäster tidigt så att du har en god uppfattning om hur många människor kommer att delta. Inte alla kommer att utfärda ett R. S. V. P. men du kan få en allmän uppfattning. Du bör planera för några fler människor än du faktiskt räknar med att ha på er Super Bowl Party. Du är alltid bättre att planera för alltför många hellre än inte tillräckligt. Detta sätt har du gott om mat, dryck, koppar, tallrikar och servetter för alla dina gäster. Överväg plocka upp disponibel parti serviser i team färger. Om varken lag är bland annat en favorit, kanske du vill hämta parti porslin i båda lagen "färger för Super Bowl Party.

Seating är en viktig fråga när man planerar en get-together, men särskilt en Super Bowl part. Med massor av stolar får inte vara en tillräcklig hänsyn. Du måste ge gott om sittplatser där människor kommer att ha en bra bild av tv. Upplåningen några ihopfällbara stolar om du inte har någon är en bra idé, eftersom de tar upp mindre utrymme än andra typer av stolar. Du kanske också vill ge kuddar eller kuddar golvet som ett alternativ.

 

Mat är naturligtvis viktigt för alla parter, men särskilt för en Super Bowl part. Ordinarie snacks just won't do. Stället för att erbjuda den standard chips och dip lök, piska upp något lite mer intressant att antingen ersätta denna möjlighet eller att gå med på det. Du hittar hela kokböcker att ägnas åt att festa livsmedel. Glöm inte att kontrollera månadsmagasin eller söka på nätet för Super Bowl parti recept också.

 

Överväga att göra en stor ubåt smörgås, kött och ost bricka, eller köttbullar för ditt Super Bowl Party. Dessa typer av livsmedel kan också beställas om du föredrar att inte göra dem själv. En sub sandwich är enkel att göra. Plocka upp en stor kaka franska eller italienska bröd, inte skivad och dela den på längden. Top det med sallad, kött och ost. Servera kryddor, lök, tomater och andra dekorationer på sidan, eftersom en del människor tycker inte om dem eller kan inte äta dem.

 

Also, Don Glöm inte att inkludera ett bra utbud av kalla drycker och massor av is när de har en Super Bowl part. Även om du har en Ismaskin, skulle det inte kunna hålla jämna steg, så anser plocka upp en påse med is, eller två, i förväg. Om serverar drycker som innehåller alkohol under din Super Bowl parti, kom ihåg att du kan hållas juridiskt ansvarig för dina gäster när de lämnar hemmet. Se till att ingen kör under påverkan. Att se till dina gäster ha kul också att se de kommer hem säkert efter Super Bowl eller någon part.

 

1101813009.pdf 1101813033.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.