Vad bör jag tänka på när man köper en camping lanterna?

med dussintals mönster, stilar och storlekar finns tillgängliga, välja en camping lykta kan vara skrämmande, men det behöver inte vara. Här är några tips som hjälper dig att göra processen så smidig som möjligt, inklusive för-och nackdelar med varje modell. Den vanligaste typen av camping lanterna är ett bränsle lykta . Detta ger en ren, starkt ljus och drivs med flytande bränsle läger eller disponibel cylindrar propan. Ett bränsle camping lykta är billig att köpa och köra, eftersom en enda bränsletank kan pågå i upp till 14 timmar. En annan fördel med bränsle lanternor är att de flesta läger bastuugnar också köra på propan, så du behöver bara ta en typ av bränsle med dig. Det enda con av denna typ av camping lykta är att det är endast användas utomhus. Om du vill ha något att belysa det inre av tältet, måste du lita på en annan typ av camping lykta. Om du vill inomhusbelysning, bör du köpa ett batteri-run camping lykta. Den största nackdelen med denna typ av camping lanternan är energiförbrukningen. Du kan enkelt gå igenom flera uppsättningar av D-cell eller 9-volts batterier på en natt, om du köper en camping lykta som använder LED-teknik. LED-lyktor ge dig ett mindre kraftfullt ljus, men de brukar hålla längre och förbrukar mindre energi.

Laddningsbara lyktor också finns tillgängliga. Dessa verkar på laddningsbara batterier och kan laddas upp över natten genom att koppla dem till en 110-volts nuvarande utlopp eller fordonets cigarettändare. Det finns många märken och modeller av camping lyktor där ute, och priserna varierar kraftigt. Ju mer klockor och visselpipor en lykta har, desto större blir kostnaden. En enkel bränsle camping lykta kommer att kosta omkring $ 10 (USD). Superior modeller kan köras upp till 100 dollar och innehåller saker som avlägsen avstånd tändning, säkerhetsbrytare och automatisk elektrisk tändning.

Innan du köper en camping lykta, bestämma vilken typ du verkligen behöver och sedan göra några jämförelser shopping. De bästa ställena att fynda är online och i rabatt friluftsbutiker. Hushåll namn som Coleman är förmodligen det bästa valet för campare och de som letar efter en enkel camping lykta till ett bra pris.

1111813575.pdf 2111814075.pdf


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.