Vad är skillnaden mellan engelska och westernridning Styles?

västra och engelsk ridning är två olika ridning och tekniker utbildning som har fler likheter än de gör skillnader. Båda omfattar kontrollera en häst i en mängd olika miljöer, och kräver en hög grad av samarbete mellan häst och ryttare att åstadkomma ett sortiment av uppgifter. Den primära skillnaden mellan västra och engelsk ridning ligger i den typ av utrustning, eller tack används, och i hur hästarna ges kommandon. Om en häst är utbildad för engelsk ridning, kan det köras av västeuropeiska ryttare, med några tips från en instruktör, och samma sak gäller för västra utbildade hästar och engelska ryttare.

rötter Westernridning ligger i den amerikanska västern, när utbildade cowboys hästar speciellt för användning på stora rancher. De anpassade även särskilda tack för att stödja deras arbete. Western tack innebär en mycket större sadel, som distribuerar vikten på ryttare över hästens rygg, vilket gör det lättare för hästen att arbeta en lång dag. Sadeln är också byggd för att vara bekväm, som en cowboy kan spendera många timmar i den. Stigbyglarna för en västerländsk sadel traditionellt slitna längre, och sadeln har en stor fram horn att drapera en Roping LASSO från. Västra bit är också annorlunda än de östra bit, för att hjälpa föraren kontrollera sin häst. I westernridning använder ryttare sin vikt att förmedla kommandon till häst, i kombination med hals Reining. Vanligtvis är tyglarna i westernridning hållas i en hand, vilket gör att ryttaren att använda sin andra hand för ranch uppgifter såsom Roping boskap. Eftersom föraren inte kan dra separat på tyglarna som en engelsk ryttare, är tyglarna försiktigt som över halsen för att visa på ett behov att röra sig eller vända. Western Riders kan också använda sporrar eller quirts att hålla kontroll över sina hästar.

Engelsk ridning utvecklats i Europa, som har en lång tradition av ryttaren sysselsättningar, i synnerhet i det militära. Flesta Engelsk ridning discipliner kan knytas till utbildningen behandlingar som används för militära hästar. Engelska ridning är tack mindre och mycket mer formellt. Den lätta engelska sadeln är byggd för att maximera kontakten mellan häst och ryttare, och engelska ryttare också förlita sig på sina tyglar mycket mer än Western Riders. Engelska ridning skall benen används för att ge ledtrådar, men så är tömmarna, som hålls separat i varje hand. De flesta engelska ryttare bär också ett ridspö att ge ytterligare ledtrådar till sina hästar, och tenderar även att klä sig mer formellt när de konkurrerar.

På grund av de olika slutändamål av västra och engelska utbildning, de två discipliner konkurrerar på olika evenemang. Gemensamma Westernridning händelser inkluderar Roping, fat racing, Western pleasure och trail, medan Engelsk ridning tävlingar kan nämnas dressyr, hoppning, fälttävlan, och ett sortiment av jägare klasser. Vissa hästsport, såsom Distansritt, välkommen hästar tränas i båda disciplinerna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.