Vad är en Burn Bag?

brännskada påse är en behållare som är utformad för bortskaffande av känsliga material. Klassiskt, en brännskada väska har bokstavligen tagit formen av en väska som är utformad för att brännas när den har fyllts. Bränn påsar används både av företag och myndigheter att se till att sekretessbelagda materialet säkert bortskaffas på ett sätt som inte medger återuppbyggnad. Förutom att användas för att göra sig av sekretessbelagt material, en brännskada väska kan också användas för att hantera föroreningar. Räddningstjänst som jobbar på förorenade områden kan krävas för att byta ut sina skyddskläder vid slutet av arbetsdagen och placera dem i påsar brinna för säker slutförvaring, att se till att smittan inte sprids. Bränn påsar också kan användas för att samla in förorenat poster för senare förbränning, något som kan tänkas vara fallet när ett kontor är förorenade av en patogen.

Fördelen med att bränna en väska är att det helt förstör materialet i fråga . Strimlad material kan eventuellt sättas ihop för att samla information, särskilt med hjälp av scanning programvara som är avsedd för detta ändamål. För extremt känsligt material som vapen mönster, underrättelseinformation, eller andra uppgifter som skulle kunna äventyra den nationella säkerheten, en brännskada väska är den bästa metod för slutligt omhändertagande.

Utformningen av en brännskada påsen kan variera. I allmänhet är väskan tillverkad av brandfarligt material, och i vissa fall väskan i sig är utrustad med en flik som kan dras att släppa ett brandfarligt material och en avgift så att påsen kommer att brinna. En sluten förbränning är mycket användbar för att bränna påsar används inom området, se till att människor kan förfoga över farliga dokument snabbt och undvika att de hamnar i händerna på fel person.

I näringslivet bränningen väskan kan användas för företag som gör mycket forskning och utveckling, att se till att känsliga planer inte stjäls av konkurrensen. Bränn påsar kan också användas för att hantera information som kan användas för identitetsstöld, exempelvis kundprofiler. Andra företag kan avtala med avyttring företag som kommer att erbjuda sig att bränna känsligt material i stället för deponering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.