Vad är Infantry?

Infanteriet hänvisar till fots soldater som slåss på marken med hjälp av handeldvapen vapen. Infanterister ibland kallas grymtar för de umbäranden i samband med jucka tung bekämpa växel genom fältet. Infanteriet anses vara ryggraden i militärtjänst, som utgör den kritiska hand-to-hand slåss delning av armén. Det anses av vissa vara de farligaste och mödosam gren av standard värnplikt. Genom historien hela imperier hade vunnit och förlorat på blod och mod infanteri. Från svärd och spjut långa bågar och spjut, från den romerska legionen genom medeltiden när ryttare och häst-monterade soldater bjudit enheter av infanteri, har infanteri varit synonymt med militär styrka. När militära förskott in på fiendens territorium genom luftangrepp eller andra uppenbara form av attack, är det fotfolket som skall upprätta och hålla kontroll på fältet. Detta uppnås genom strategiskt intåg fiendens territorium under beskjutning. Många liv ofta förlorade på båda sidor när motsatta infanteri delta i strid, att göra tjänst i infanteriet mycket farliga, om inte patriotiska och heroiska. När jord väcks, är det en uppgift för infanteriet att behålla kontrollen över territoriet och tillhandahålla mark försvar, om så krävs, för vänliga krafter.

Mindre enheter av infanteri ofta delta i patruller. I vissa fall patruller skickas vidare bakom fiendens linjer för att samla in underrättelser om trupp rörelse eller för att fånga fientliga patruller. I andra fall patruller kan skickas till de bakre leden för att skydda mot infiltration eller angrepp av lokala rebeller. Utövande av flyende fiendens trupper, eskort av vänskapliga pansarfordon, och anläggning av nödvändig härbärgen, vägar, broar eller andra konstruktioner är alla extra kritiska tjänster som tillhandahålls av infanteri.

p

Dagens infanteri är vanligen transporteras till slagfältet av flygplan eller helikoptrar, och oftast med stöd av artilleri, flygplan och pansarfordon. Grundläggande infanteri utrustningen innefattar skyddsutrustning, vapen, överlevnadsutrustning och specialiserade redskap såsom kommunikation redskap. Av vapen, gevär kulsprutor, som kan avfyras från raketgevär och bärraketer granat kan alla användas tillsammans med granatkastare och andra vapen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.