Vad är HUD?

HUD är en förkortning står för bostads-och stadsutveckling, ett skåp i USA. Den har funnits sedan 1965 och har till uppgift att säkerställa en smidig politik för bostäder och stadens utveckling. Sedan mitten av 1970-talet har fokus förskjutits främst till bostäder, lämna stadsplanering mer i händerna på enskilda städer. En av de viktigaste funktionerna för HUD, och säkerligen det som de flesta människor emellan är sin roll som utlåning kontaktperson. HUD hjälper människor i låg-och mid-level inkomster få lån för att köpa bostad. HUD sig inte är en långivande institutet, men det godkänner långivare och stöder dem materiellt.

HUD också erbjuder omfattande rådgivning tjänster för potentiella husägare. Ett nätverk existerar genom HUD organisationer som tar ett brett spektrum av viktiga pedagogiska frågor som rör bostad. HUD fonder många särskilda program genom individuella stipendier, alla med syftet att hjälpa amerikaner som vill köpa ett hus. Förutom råd om första gången inköp stöder HUD också organisationer som ger råd om utestängning, fel, hyra och många frågor kredit.

Nästan alla fastighetsmäklare i USA deltar i HUD-program och kan ge råd till kunder som vill få HUD hjälp. Alla anbud som erhåller HUD hjälp måste gå genom en deltagande real-estate agent och kan inte hanteras direkt av köparen.

HUD: s insatsområden är inte begränsade till dem som anges ovan, nästan vad som helst om hem-ägande eller hyra omfattas jurisdiktion HUD. Detta omfattar säkerhetsfrågor, bostäder diskriminering, äldrebostäder, hem reparation och husägare försäkring. HUD hanterar också en rad initiativ som så incitamentsprogram för andra sektorer i samhället, inte bara familjer med låga inkomster. Ombudet Next Door program, till exempel, HUD-ägda bostäder till polisen vid 50% av sitt marknadsvärde.

HUD är också löst anslutna till Federal Home Loan Mortgage Corporation (Freddie Mac) och Federal National Mortgage Association (Fannie Mae), vilka båda behandlar inteckningar i USA. Federal Housing Administration (FHA) ligger närmare under HUD, hjälpa till att garantera lån till låginkomstländer husägare.

År 2005 var HUD: s budget på drygt US $ 46 miljarder till att finansiera rabatt incitament, utbildningsprogram, bail-outs och krediter köpare, allt i syfte bistå alla amerikaner att bli husägare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.