Vad är ett Game Warden?

En viltvårdare är någon som övervakar och hanterar populationer av vilt och djurliv. Det här jobbet är ganska gamla, under medeltiden, till exempel, används Lords spel skogvaktare, även känd som skogvaktare, att övervaka deras egendomar och gripa tjuvskyttar. Många moderna spel skogvaktare arbetar för sina respektive regeringar, bidra till att upprätthålla rådande lagar som hänför sig till spelet och djurliv, och ibland ägnar sig åt andra uppgifter brottsbekämpande också. I vissa regioner i världen arbetar fortfarande som mer traditionella spel skogvaktare, hantera djur på privat mark.

Generellt, i syfte att bli en skogvaktare, måste någon ha ett fyra examen år college, helst i ett närliggande område, men inte nödvändigtvis. Game vakter är också inom brottsbekämpande myndigheter, så de måste genomgå en utbildning brottsbekämpning. Liksom många andra offentligt anställda, spel skogvaktare söka lediga jobb genom att ta en examen, om de klarar testet kommer de tas emot för intervjuer.

Arbetet med en viltvårdare är otroligt varierande. Bekantade kontroll av jägare och fiskare, utreda djurliv brott, håll utkik efter tjuvskyttar, hantera vilda djurpopulationer fösa ihop djur som har vandrat långt hemifrån, delta i gemenskapens utbildning, hjälpa till med bevarandet program och utföra andra uppgifter för brottsbekämpning. Eftersom spelet skogvaktare har svurit fred officerare, de kan citera människor för ett brett sortiment av brott som sker i de regioner som de övervakar, och de kan också genomföra undersökningar, samla in bevis och hem söka och fordon.

som man kunde föreställa sig, spelet skogvaktare tillbringar mycket tid utomhus. Många spel skogvaktare rutinmässigt patrullera de regioner som de övervakar att hålla ett öga på saker och ting på plats, och bekantade spelet också personal checkpoints som syftar till att avskräcka från tjuvjakt. De också interagera med många jägare och fiskare, kontroll av licenser, se till att de inte har överskridit den lagliga fångstbegränsningen, och hjälpa dem om de stöter på problem. Att vara en viltvårdare eller djurlivet tjänstemannen är alla fältarbete, naturligtvis, oundvikligen, liksom all personal inom brottsbekämpande myndigheter, måste spelet skogvaktare tillbaka till kontoret för att filen pappersarbete. Vissa spel skogvaktare arbetar också i laboratorier, provning exempel från fältet, och många spel skogvaktare befinner sig vittna i vittnesbåset i brottmål. Regionala avdelningar av fisk och vilt också hyra specialiserade spel vakter som arbetar som biologer och miljöforskare, bland många andra saker.

I USA, de flesta spel skogvaktare arbete för regionala enheter av fisk och vilt. Som svurit fred officerare, de bör behandlas precis som vanliga brottsbekämpningen genom att medborgarna. För medborgarna kan förmågan hos en viltvårdare vara förvirrande, somliga är under den felaktiga intrycket att spelet vakter kan söka utan tillstånd, till exempel. Faktum spel skogvaktare omfattas av samma lagar som styr andra brottsbekämpande myndigheter, som omfattar skydd mot olaglig husrannsakan och beslag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.