Vad är en telefon Tariff?

En telefon tariff en detaljerad förteckning över priser och avgifter i samband med telefontjänst. Telefon tariffer, eftersom de också kallas, ges till allmänheten, ofta i lag, och i vissa fall, måste de godkännas av statliga organ såsom Federal Communications Commission (FCC) i USA. För enkelhetens skull många telebolagen erbjuda sina priser på nätet, även om en konsument måste vara ganska tillägnat plöja igenom hela dokumentet taxa.

I ett telefonsamtal taxa skall telebolaget detalj de kostnader och avgifter i samband med alla av de tjänster som erbjuds, från att ansluta telefon i en bostad för att placera internationella samtal. Tariffen i allmänhet är mycket detaljerade och mycket exakt, med en uppdelning av alla kostnader för telefon och en diskussion av varje möjlig situation som kan uppstå. Som ett resultat kan en telefon taxa sprawl på för många sidor. Förutom inklusive priser för grundläggande service, en telefon taxa även en diskussion om avgifter för telefon tjänster, avgifter som kan tas ut av andra transportörer och andra kostnader som kan komma upp. Tariffen dokument innehåller också en omfattande diskussion om avgifter för samtal. Många telebolagen har en differentierad avgift för vägtull samtal som bygger på avstånd, så att avgiften för att kalla en angränsande delstat eller provins kommer att vara annorlunda än avgiften för att ringa samtal till en mer avlägsen plats och avgifter också kan tas ut när samtal över internationella gränser. I de områden där regeringen måste godkänna en telefon taxa, det dokument som lämnas in till en statlig myndighet som granskar det att fastställa att tariffen uppfyller utlämnande lagar. Regeringen är inte så intresserad av de avgifter som telebolaget, men det är oroat över att förslaget till taxa detaljerade och tydliga nog att förstå, och att undanröja eventuella oklarheter i avgifter. Med andra ord ska en konsument kunna korsreferens varenda avgift på en proposition med telefon taxa i samband med hans eller hennes telekomföretag.

Konsumenterna kan också begära att delar av telefon taxa förklarade för dem om de är förvirrade över något eller avgifter på sina räkningar. I vissa regioner i världen, företag som tillhandahåller tjänster taxa jämförelse som folk kan använda när du handlar för telefon, för att hitta den plan som fungerar bäst för deras behov. Dessa tjänster kan också innehålla en diskussion om de "dolda" avgifter som orsakar telefonräkningarna att svälla långt utöver de angivna baspriset.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.