Vad är en Swing Voter?

En swing väljare är någon som saknar en stark anknytning till ett visst politiskt parti. Som ett resultat, är väljarens beteende i ett val inte lätt att förutsäga, den som röstar får över partigränserna, till exempel, eller välja att avstå från att rösta helt och hållet. Många politiska kampanjer förbruka en stor ansträngning för att vinna hjärtan och sinnen swing väljare, i hopp om att påverka valresultatet. I Presidential tävlingar i synnerhet, swing väljarna är en viktig del av väljarna i så kallade "slagfält stater", där valen kunde gå åt båda hållen. Det är vanligt att blanda ihop en gunga väljare med en obeslutsamma väljare. Faktum är att många swing väljare är osäkra väljare, men det finns några små och stora skillnader mellan dessa två grupper av väljare. Osäkra väljare är väljare som är osäkra på hur de tänker rösta i valet, vilket gör dem öppna för input från någon kampanj. Många osäkra väljare är nya väljare, som ännu inte infört egna personliga politiska filosofi.

Även en gunga väljare kan vara obeslutsamma, är hans eller hennes mest utmärkande drag bristande vilja att åta sig ett visst parti. Några vanliga typer av swing väljare inkluderar konservativa demokrater, som kan rösta republikanskt, om de inte gillar den demokratiske kandidaten, och liberala republikaner, som får välja att rösta demokratiskt om de anser att den republikanske kandidaten är alltför konservativ. Även dessa är de mest välkända Swing väljare, kan svänga väljarna finns i andra partier också, och vissa politiker också identifiera svänga väljare av ras, kön och socioekonomisk klass utöver politiken. till exempel , spansktalande befolkningen uppfattas ofta som en viktig faktor i gungan omröstningen. Medan det tidiga 21: a århundradet visat en markant förskjutning i riktning mot det demokratiska partiet för latinamerikaner i USA, är det republikanska partiet väl medveten om att många av dessa swing väljare kunde friade tillbaka med den rätta kandidaten och politiska rekommendationer. Politiska partier också fokusera på block av swing väljare i vissa socioekonomiska klasser i hopp om att utöka sin röstning bas.

Seger i svingen omröstning är en mycket viktig aspekt av en framgångsrik politisk kampanj. Förutom att hjälpa kandidaten vinner valet, ett svep av swing omröstning kan också ange att den sökande är flexibel och stark, och en värdefull tillgång för sitt parti. Politiska analytiker som arbetar för politiska kampanjer tendens att investera en hel del energi, därför att identifiera Swing omröstningen och lista ut hur man kan säkra det, ibland arbetar swing väljare med swing väljare att vända åsikter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.