Vad är en College of Arms?

En skola för vapen är en organisation som övervakar register och bidrag heraldiska material för en nation, och ibland för medborgare i andra länder också. Eftersom släktforskning är en viktig del för att avgöra huruvida någon har rätt till vapen, ett kollegium av vapen normalt också fungerar som en förvaringsplats för genealogisk information, särskilt information som avser adeln. Den mest berömda College of Arms i världen är förmodligen den brittiska College of Arms, som grundades 1484, i augusti institution övervakar vapen för en stor del av Förenade kungariket och många nationer i Europa. är de människor som arbetar på ett kollegium av vapen som kallas härolder. Härolder är mycket duktiga personer som är kapabla att utföra omfattande forskning för att avgöra om någon ska vara tillåtet att ha en vapensköld. Av tradition är någon som vill ansöka om en vapensköld skall normalt betala en avgift till en härold, som gör den nödvändiga forsknings-och avgör om ansökan kommer att godkännas. Dessa härolder personligen gett myndigheten av suveräna, och de övervakas av en kung av vapen, en huvudansvarig tjänsteman som ofta har sista ordet i ett bidrag på vapen. Ibland en suverän får direkt bevilja vapen, då de registreras i ett kollegium av vapen. Dessa omfattande register kan vara ganska spännande att titta igenom, eftersom de kan ge ett fönster in i historien för en nation och dess framstående medborgare. Någon som har rätt att bära ett vapen är känd som en armigerous person, och i allmänhet särskilda regler som reglerar användningen av en vapensköld.

bestämmelserna i ett kollegium av vapen varierar, beroende på eget kultur heraldik. I allmänhet är ättlingar till en armigerous person som har rätt till vapen, och vapen kan även beviljas på grundval av framstående bidrag till samhället. Om någon olämpliga strategier ett kollegium av vapen att begära vapen, en härold vanligtvis tyder på att hans eller hennes ansökan inte bör eftersträvas och därmed spara både individen en större summa pengar och tid.

Vanligtvis är ett kollegium av vapen som stöds av de avgifter som betalas av sökande. Vissa av dessa avgifter kan bli ganska stora, och folk har föreslagit att detta system uppmuntrar stipendier till dem som inte förtjänar vapen, eftersom de kan i princip köpa en vapensköld. Flesta heraldiska myndigheterna skyndar sig att säga att man inte "köpa" en vapensköld, utan snarare ett kompenserar anställda av ett kollegium av vapen för deras arbete. Dessutom, i de flesta fall staten tillsatta tjänsteman har sista ordet om bidrag av vapen och se till att människor inte kan köpa sig in i College of Arms.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.