Vad är en Advance Man?

Begreppet förskott mannen är vanligt i många olika typer av företag och i den politiska världen. Huvudsak förväg män är individer som övervakar förberedelserna arbetar med schemaläggning händelser såsom offentliga framträdanden, resor och intervjuer med en medlem av medierna. Den professionella förskott mannen kommer att ha en bra öga för detaljer och visionen att förutse både vanliga och ovanliga behov som kan uppstå. När arrangemang för personliga framträdanden kommer förskott mannen vidta åtgärder för att säkra tid, plats och ordna krävs säkerhet för händelsen. Några särskilda behov av fysiska tillstånd platsen för utseende kommer att tas upp, se till att arbetsgivaren i förväg man inte behöva besväras på något sätt under utseende. Detta kan inkludera att särskilda regler för vad som kommer att inträffa under loppet av utseende, inklusive den tid som händelsen kommer att upphöra.

Tillsammans med uppgift att se detaljerna i det faktiska utseendet kommer förskott mannen hanterar även researrangemang till och från evenemanget. Detta inkluderar alla tidtabellsuppgifter som krävs, samt marktransporter för att garantera det hedersgäst anländer i tid och kan tryggt och säkert avsluta händelse när utseendet ingås.

Transport ofta omfattar att hotellet arrangemang. Här kommer förskott mannen arbeta med hotellets personal att se allt är i ordning. Detta kommer att innebära att arbeta med personalen på en särskild begäran om gästen, till exempel frukt på rummet eller ta bort någon produkt som kan orsaka en allergisk reaktion. Förskottet mannen kommer också att arbeta med hotellet säkerhetsgruppen att garantera gäst är säker och samtidigt njuta av bekvämligheter på hotellet.

Ofta reser innan man inför arbetsgivaren att se alla detaljer för utseende riktar och arbetar enligt plan. Eftersom tiden är ofta en mycket viktig faktor, effektiviteten i förskott mannen är viktigt att många offentliga personer. Politiker, underhållning siffror, statschefer, och andra prominenta personer ofta förlitar sig på det förskott mannen att hålla sina offentliga framträdanden ordnad, även när de ser den personliga säkerheten för den offentliga personen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.