Vad är Fallskärmstrupper?

Fallskärmstrupper är specialutbildade soldater som är förtrogna med driften av fallskärmar. Dessa fallskärmshoppning soldater kan tränga slagfälten bakom fiendens linjer, eftersom de kan falla från himlen. Många romantisera denna speciella gren av den luftburna militära, eftersom fallskärmsjägare är oftast mycket skickliga, väl utbildade personer som kan anses vara bland gräddan av den luftburna grödan. Några militärer behåller även utställning paratrooping krafter som uppträder på militära händelser och airshows.

Begreppet använder fallskärmar för att släppa soldaterna i vissa områden fått en hel del mark under andra världskriget, då många militärer luftfartyg som används som en del av sin övergripande strategi. Fallskärmsjägare var mycket flexibla, och i allmänhet sjunkit i små grupper som snabbt kunde vinna mark. Eftersom de flesta styrkor inte räknar med att bli attackerad bakifrån, hade fallskärmsjägare också en klar fördel som de kan utnyttja för att destabilisera fienden innan en större markbaserade kraft. P

FALLSKÄRMSTRUPPER kan också användas för att spionera på fiendens territorium eller att tillhandahålla nödvändiga backup på områden som är svåra att nå landvägen. Fallskärm styrkor i andra världskriget utvecklades också fallskärmar och riggning tekniker för att fälla behövs utrustning på slagfältet. Alla dessa användningsområden för fallskärmsjägare fortsätta att uthärda, med avancerade riggen teknik är det möjligt att släppa fordon och tunga vapen på marken tillsammans med förnödenheter till flyktingar och andra material. Rigg för tunga föremål kräver specialkompetens för att se till att föremålen inte skadas under transporten, och att vissa att de släpps på rätt ställe.

För att kvalificera sig som fallskärmsjägare, genomgår en soldat regelbunden utbildning och därefter får en särskild fallskärm utbildning. Soldater tas upp i luften över vänliga territorium och lärde ordentlig skydiving teknik. När en soldat har genomfört flera lyckade hoppar från ett flygplan, han eller hon lär sig att manipulera de speciella fallskärmar som används i paratrooping, och om tekniker för att vistas i formation när hoppning med en stor grupp.

Normalt fallskärmsjägare är en del av ett luftburet gren av en militär, som Air Force. De utför rutinmässigt hoppar för att hålla sin utbildning på form, och en del lär sig avancerad teknik som tillåter dem att göra saker som att hoppa i vattnet i dykutrustning. Under krig och andra militära insatser, får fördelen av fallskärmsjägare utnyttjas genom att invadera militärt, vilket gör denna glamorösa militära ställning ganska farliga för deltagarna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.