Vad är trafiken Violator skolan?

Traffic Violator skolan, som ibland kallas TVS, kan ses som en typ av körning förbättra skolan. En förare som gjort sig skyldig till vissa trafikförseelser ofta kan ha möjlighet att gå i en skola trafik Violator att bidra till saneringen hans färdregistreringen. Denna skola ska godkännas och rekommenderas av det lokala rättsväsendet, vanligen trafik domstol. Om han framgångsrikt slutför kurser, bevis på kan hålla föraren samlas "points" som kan leda till förlust av körkort samt möjlighet till högre försäkring priser för den överträdelsen.

Trafik Violator skolan är inte för alla, och behörighetskrav varierar från stat till stat i USA. Till exempel i Kalifornien, enda rörliga kränkningar är stödberättigande. Hit hör till exempel inte stanna fordonet vid en stoppskylt och vårdslös körning. En förare vars brott är alkoholrelaterade, t. ex. en DUI eller kör berusad, är vanligtvis inte tillåtet att delta i ett TV-apparater. I andra länder arbetar TVS liknande, och förare kan inte gå i skolan utan tillåtelse av sin lokal domstol. Även förare som har upprepade överträdelser, eller har biljett tidigare inom en viss tid, kan man utesluta stödberättigande.

Många trafik Violator skolor finns, både online och i person. Den lokala skolan är oftast över av ett offentligt organ, t. ex. Vägverket, också känd som en DMV. Vanligtvis kurserna är fyra till 10 timmar lång. Tiden kan sammanföras till en sittplatser, eller så kan delas upp under en period av dagar.

Förare som får möjlighet att gå på en bättre kurs måste betala för kursen samt böter och rättegångskostnader de har åtalats för sina första trafik brott. Coursework i trafiken Violator skolan består vanligen av att se en trafikrelaterade film eller video och interaktion med instruktören. Deltagarna måste visa domstol bevisa att de har klarat kursen. Fullgjort kan ibland leda till uppsägning av biljett som fick föraren i trubbel i första hand, men inte alltid.

En del länder har erkänt att det ibland är lättare för arbetande människor, eller personer med familjeansvar, att delta TVS via Internet, från sin hemdator. Dessutom har vissa skolor, särskilt de som erbjuds på nätet, tagit verksamhet överföra trafik utbildning i en annan riktning, att erbjuda "roliga" skolor, med skämt och serier att hålla deltagarnas uppmärksamhet och hjälpa dem att lära.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.